Görüş Bildir
Haberler
Maaşı Yanlışlıkla 330 Kat Fazla Yatan İşçi, İstifayı Basıp Kayıplara Karıştı

etiket Maaşı Yanlışlıkla 330 Kat Fazla Yatan İşçi, İstifayı Basıp Kayıplara Karıştı

Şili'de bir çalışan, maaşının 330 kat fazla yattığını fark edince istifasını sunup kayıplara karıştı. İşveren, paralarla kaçan çalışan hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

CIAL Alimentos isimli bir gıda üretim tesisinde çalışan ve ismi açıklanmayan işçiye 30 Mayıs'ta maaşından yaklaşık 330 kat fazla olan maaş çeki verildi. İşçi 500 bin Peso yerine 165 milyon 398 bin 851 Peso aldı.

Durumu işverenine bildirerek farkı iade edeceğini söyleyen işçiye şirket yetkilileri işlemler için bankaya gitmesini söyledi.

Paralarla birlikte kayıplara karıştı

Paralarla birlikte kayıplara karıştı

Bankaya ertesi gün gideceğine söz vererek şirketten gelen arama ve WhatsApp mesajlarını üç gün boyunca yanıtlamayan işçi daha sonra avukatı aracılığıyla gönderilen bir mektupta istifasını sundu.

Hatalı maaş veren şirketin kayıplara karışan çalışan hakkında dava açmaya hazırlandığı bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
409
95
29
27
24
22
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Nasıl hatalı yatırmışlar mk sjdjsnsk hadi Bi sıfır fazla attın diyelim. Bence para kaçırıyorlar o para zaten çekilip gidecekti yanlış adama verdiler. Muhteme... Devamını Gör

Talha Şahin

Biz yerden 5 lira bulsak sahibini arıyoruz nede olsa büyük para

Selçuk Özkan

Türkiye dede benzer durum olmuştu. Paradan 6 sıfır atıldığı ilk günlerde, Ziraat bankası çalışanı, bir çiftcinin hesabına bakiye VS olarak 3-5 milyon (trilyo... Devamını Gör