Görüş Bildir
Haberler
LÖSEV, 20. Yılını 'Canım Kardeşim'in Özel Bölümüyle Kutluyor: 'Küçük Kahraman'ların Hikayesi Her Zaman Mutlu Sonla Bitsin!

LÖSEV, 20. Yılını 'Canım Kardeşim'in Özel Bölümüyle Kutluyor: 'Küçük Kahraman'ların Hikayesi Her Zaman Mutlu Sonla Bitsin!

Arya
08.11.2018 - 01:37 Son Güncelleme: 08.11.2018 - 01:42

LÖSEV, 20. yılına özel olarak hazırladığı filminde, unutulmaz bir sahneyi yeniden ele aldı. Lösemi hastası minik Kahraman'ı izlediğimiz Canım Kardeşim filmindeki tarihi sahne LÖSEV ile yeniden şekillendi. Ertem Eğilmez imzalı, Tarık Akan ile Halit Akçatepe’nin başrollerini paylaştığı unutulmaz 'Canım Kardeşim' filminin yeni versiyonunda Tarık Akan'ı büyük oğlu Barış Üregül canlandırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
44
30
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selaminko

Lösev sizi tebrik etmek istiyorum. Bu filmi her izlediğimde ağlıyorum. Şimdi de gözümden yaş geldi. Ama dediğiniz gibi Kahramanlar Yaşasın.

Ersin İdmanyurdu

bunun film müziği bir acayipti. bir de lösemi hastalarıyla ilgili çok canımı yakan bir anım var. istanbul'da bir belediye bünyesinde gitar öğretmenliği yaptı... Devamını Gör

Umut

Türk Sinema Tarihinin en iyi filmlerinden biridir. Tam bir başyapıt. Lösev hep istediğimiz sonla bitmesini sağlayan bir video yapmış. KAHRAMANLAR YAŞASIN. Ç... Devamını Gör