Görüş Bildir
Haberler
Lise Öğretmeni 5 Dakika Geç Kalan Öğrencisini Yumrukladı

Lise Öğretmeni 5 Dakika Geç Kalan Öğrencisini Yumrukladı

Onedio Medya
11.03.2016 - 18:44

İzmir'deki bir lisede öğretmenin 5 dakika geç kaldığı gerekçesiyle tahtaya çıkardığı iki öğrenciden birini yumruklayarak darp etmesi, sınıftaki bir başka öğrenci tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir'deki bir lisede öğretmenin 5 dakika geç kaldığı gerekçesiyle tahtaya çıkardığı iki öğrenciden birini yumruklayarak darp etmesi, sınıftaki bir başka öğrenci tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Çocuğun ailesi, öğretmen hakkında şikayetçi oldu.

Konak Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde geçen çarşamba günü yaşandığı belirtilen olay; eğitim ve öğretimde istenmeyen bir davranışı ortaya koydu. Bir arkadaşıyla derse geç kalan 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki M.G., öğretmenin hışmıyla karşılaştı. Sınıfa gelen iki öğrenciyi tahtanın başına çağrına öğretmen M.S., öğrencilerden M.G.'yi diğer öğrencilerin gözü önünde darp etti.

O anlar sınıftaki bir öğrenci tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, öğretmenin tahtada ayakta duran öğrencinin çenesini sıktığı, saat kaç diye bağırarak yumruk ve tokat attığı görüldü.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
57
20
13
8
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

hadi hemen linç edelim ! hoca nerdeyse vurmamış bile ayrıca bizim yaşımızdaki adamların okulda yediği dayağın yanında bunu devede kulak bile değil.atarlı lis... Devamını Gör

ufukdiyo

Daha ortaokulda, resim dersinde resim çiz deyince, "boşverin hocam ne resmi" diyen öğrencilerim var. Notunu kırarım diyorum, "nasılsa sınıfta bırakamazsınız ... Devamını Gör

ufukdiyo

Bu tür çocuklara, sert ses tonu ile, "dersi dinleyeceksin, dersi anlatmama engel olamazsın" deyince velisi okula "çocuğuma bağırmışsın hoca, sınıfta küçük d... Devamını Gör

venuskralicesi

5 dakika geç kalmasından dolayı tokat atmak nedir ya! Sürekli geç kalıyorsa uyarirsin disipline filan verirsin de bu biraz aşırı... Cidden yazık.