Görüş Bildir
Haberler
LinkedIn Job Search Android Uygulaması Duyuruldu

LinkedIn Job Search Android Uygulaması Duyuruldu

Onedio Medya
19.03.2015 - 21:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

LinkedIn tarafından geliştirilen iş arama uygulaması LinkedIn Job Search'ün Android versiyonu kullanıma sunuldu.

İlk olarak 2014'ün Haziran ayında duyurulan ve sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilen LinkedIn'in ilk bağımsız uygulaması LinkedIn Job Search, şimdi de Android cihazlar için kullanıma sunuldu.

LinkedIn tabanlı bir iş arama uygulaması olan LinkedIn Job Search, kullanıcıların kolay bir şekilde iş arayıp bulabilmelerine imkan tanıyor. Hali hazırda bulunan iş arama fonksiyonunu mobile uyarlayan LinkedIn, bu altyapısını kullanarak kişilere kişiselleştirilmiş bir iş arama deneyimi sunuyor.

LinkedIn Job Search Android uygulaması iOS uygulamasında olan tüm özelliklere sahip. Sağ ve sola kaydırılarak açılabilen navigasyon menüleri, gelişmiş arama özellikleri ve Android'e uygun arayüzü ile kullanıcılara kolay bir kullanım deneyimi sunan uygulama şimdilik sadece İngilizce dilini konuşan ülkelerde kullanılabiliyor.

Resmi blogu üzerinden yapılan açıklamada, platformda iş arayan kullanıcılarının %40'ından fazlasının mobilden bu işlemi gerçekleştirdiğini belirten LinkedIn, çeşitli istatistikler de paylaştı. Buna göre en fazla davetiye gönderen kişiler Android kullanıcıları iken; en fazla arama yapan kişiler ise iOS kullanıcıları olarak belirtiliyor.

Ayrıca gerçek hayattaki işlerine bakıldığında Android kullanıcıları genellikle IT ve web programlama alanında çalışırken; iOS kullanıcıları da sağlık, yönetim ve grafik tasarım alanlarında çalıştığı belirtiliyor.

İş arama uygulaması LinkedIn Job Search ile iyi bir çıkış yakalamayı bekleyen LinkedIn'in, Android kullanıcıları tarafından ne düzeyde kullanılacağını ise önümüzdeki günlerde görmüş olacağız.

Webmasto

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0