Görüş Bildir
Haberler
LINE'ın Bayramlık Karakterleri El Öpmeye Geliyor

LINE'ın Bayramlık Karakterleri El Öpmeye Geliyor

Batuhan
24.07.2014 - 12:07

LINE'ın Bayramlık Karakterleri El Öpmeye Geliyor

Dünyanın popüler mobil platformu LINE , Türkiye'ye ve bayrama özel ilk defa hareketli ve ücretsiz sticker seti hazırladı. Bayram geleneklerine gönderme yapan sticker'lar aynı zamanda hareketli olarak hazırlandı. Kullanıcılar, LINE hesabından Sticker Dükkanı'na girerek 'İyi Bayramlar' sticker setini ücretsiz olarak indirebilecekler. Seti indirip en çok kişiye hediye eden ilk 20 kullanıcı 20 iPad'den birinin sahibi olacak. LINE, yeni sticker setini bayrama özel çektiği reklam filmi ile de Türkiye'ye duyurdu.

Tüm dünyada 480 milyon kullanıcısı olan haberleşme ve mesajlaşma platformu LINE'ın 'İyi Bayramlar' sticker setinde LINE karakterlerinin 'El öpmeye geliyoruz', 'Bayramda küslük olmaz' diyen hareketli versiyonları ve ev baklavasının yer aldığı sticker’lar dikkat çekiyor.

Sticker Dükkanı'nda 10 binden fazla orijinal ve lisanlı sticker kullanma olanağı sunan LINE, 'İyi Bayramlar' seti için gerçekleştireceği bir etkinlik ile de 20 iPad kazandıracak. 31 Temmuz tarihine kadar LINE'ın Sticker Dükkanı'ndaki 'Ücretsiz' seçeneğinden hareketli 'İyi Bayramlar' sticker setini en fazla arkadaşına hediye eden 20 kişi iPad kazanacak.

'İnsan gerçekten hayret ediyor'

Yeni reklam filminde 'İnsan gerçekten hayret ediyor' sloganını kullanan LINE reklam filminde ücretsiz, hareketli bayram sticker'ları tek tek sohbet ekranında gösteriliyor.

Medya Tava

Kaynak: http://www.medyatava.com/haber/linein...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0