Görüş Bildir
Haberler
Liderlik Koltuğu Yine Beşiktaş'ın

Liderlik Koltuğu Yine Beşiktaş'ın

ATKN
21.12.2014 - 20:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve liderliği Galatasaray'dan geri aldı. Siyah beyazlılar üst üste altıncı maçını kazandı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan 14'üncü hafta mücadelesinde Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller 24'te Cenk Tosun'un kafa vuruşu, 68'de Jose Sosa'nın frikiği ve 90+4'te Gökhan Töre'den geldi. Sosa, Beşiktaş forması ile ligdeki ilk golünü attı.

Konuk ekibin tek golünü 75'te Bilal Kısa attı.

Siyah beyazlı takım ligde üst üste altıncı galibiyetini elde etti. Puanını 32'ye yükselten Beşiktaş haftayı lider kapattı. Takipçileri Galatasaray'ın 31, Fenerbahçe'nin 30 puanı bulunuyor.

Galibiyet özlemi sekiz maça çıkan Akhisar Belediyespor ise 17 puanda kaldı. Ege ekibi deplasmanda oynadığı son beş karşılaşmayı da kaybetti.

Beşiktaş'ta sakatlıkları geçen Cenk Tosun, Veli Kavlak ve Ersan Gülüm teknik direktör Slaven Bilic tarafından ilk 11'de görevlendirildi.

Trabzonspor maçında ayak parmağında kırık oluşan, Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında forma giyemeyen Demba Ba da 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Senegalli futbolcu ile sakatlıkları geçen kaleci Cenk Gönen ve Gökhan Töre de yedekler arasında yer aldı. Gökhan ve Demba Ba ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Mustafa Pektemek, Ramon Motta, Tomas Sivok ve Necip Uysal bu maçta görev yapamadı.

Toplam kapasitesi 17 bin 319 olan stadın, özellikle kale arkası tribünlerinde boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı yaklaşık sekiz bin sporsever izledi.

100 kadar Akhisar Belediyespor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekledi.

Al Jazeera Turk, AA

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/liderli...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0