Görüş Bildir
Haberler
LG, WebOS 3.0 ile Mobil Telefonlarla Akıllı Televizyonları Bağlayacak

LG, WebOS 3.0 ile Mobil Telefonlarla Akıllı Televizyonları Bağlayacak

İçeriğin Devamı Aşağıda

2016 yılının teknolojik hedeflerine dair haberler Kore’den LG firmasından gelen açıklama ile başladı. LG akıllı televizyonlar için yakında güncellenmiş webOS 3.0 platformunu piyasaya sürecek.

Platformun yeni araçları arasında üç yeni özellik bulunuyor: Geliştirilmiş Magic Remote, Magic Zoom ve Magic Mobile. Geliştirilmiş Magic Remote aracı DVR araçlarının kontrolüne olanak sağlıyor ve bu araçta aynı zamanda “güç” ve “menü” butonları bulunuyor. Magic Zoom, kullanıcılarına harfleri ve nesneleri, görüntü kalitesinde herhangi bir fark edilebilir bozulmaya neden olmadan büyütme imkânı sunuyor.

Tüm bu yeniliklerin yanında en önemli güncelleme LG akıllı televizyon kullanıcılarına mobil telefonlarını televizyon ile bağlantı kurmasına imkân veren Magic Mobil uygulaması. Bir defa bağladıktan sonra, kullanıcılar mobil uygulamalarını direkt olarak televizyon ekranında görebilecekler. 

Güncellenmiş webOS aynı zamanda kullanıcının izleme alışkanlıklarını görüntüleyen ve buna göre yaklaşmakta olan programları haber veren Channel Advisor gibi başka özellikler de barındırıyor. Bir başka özellik de yayın ve dijital içerik görüntülemeyi birleştiren Channel Plus.

Kaynak: http://mashable.com/2015/12/21/lg-web...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
0
0
0
0
0