Görüş Bildir
Haberler
LG G Stylo Tanıtıldı

LG G Stylo Tanıtıldı

Batuhan
22.04.2015 - 11:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güney Koreli teknoloji firması LG, her geçen gün akıllı telefon pazarındaki konumunu iyileştiriyor. LG G2 ile büyük bir çıkış yakalayan firma, bunu LG G3 ile de devam ettirdi ve G3'ün farklı seçeneklerini sunmayı da ihmal etmedi.

Bu bağlamda LG G3 Stylus 'u geçtiğimiz sene piyasaya sunan LG, yeni bir büyük ekranlı ve kalemli model duyurdu.

LG G Stylo'da 5.7 inç büyüklüğünde bir ekrana yer verilirken bu ekranın çözünürlüğü ise 1280x720 piksel olarak tercih edilmiş.

İşlemci tarafında ise Qualcomm'u tercih eden LG, 64 bit destekli 1.2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 410 yongasetini G Stylo'da kullanmış.

1.5 GB RAM' ı bulunan modelin dahili depolama alanı 8 GB iken LG, kullanıcılarına microSD kart desteği sunmayı ihmal etmemiş. Bu microSD kart desteği sayesinde akıllı telefonunuzun hafızasını 2 TB'a kadar arttırmanız mümkün.

8 Megapiksel ana kamerası bulunan akıllı telefonun ön kamerası ise 5 Megapiksel . 163 gr ağırlığındaki cihazın kalınlığı ise 9.6 mm . 4G destekleyen model gücünü ise 3000 mAh bataryadan alıyor.

Android 5.0 Lollipop ile çalışan akıllı telefonun satışına ise ayında başlanacak. İlk olarak Güney Kore'de satışa sunulacak olan modelin diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağına dair bir bilgi ise mevcut değil.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/lg-g-stylo-tan...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0