Görüş Bildir
Haberler
Lezzet Burcunu Keşfet: Seçtiğin Yemeklere Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Lezzet Burcunu Keşfet: Seçtiğin Yemeklere Göre Burcunu Tahmin Ediyoruz!

Ma Belle
14.09.2023 - 19:31

Her burcun farklı damak tatlarının olduğunu kabul ediyoruz. Boğa burcu tatlıyı çok sever, Koç burçları baharatlı yemeklere düşkündür, Aslan burçları ise et yemeye bayılırlar. Testimizde sana sunacağımız yemekleri seç, biz de burcunu tahmin edelim.

Hazırsan başlayabiliriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Şu yemeklerden hangisi sana göre iştah açıcı?

2. Peki şu lezzetlerden sence hangisi?

3. Şimdi sıra çorbalarda! Sence en çok hangi çorba ağız sulandırır?

4. Salata sevenler el kaldırsın! 🙋 Bir salata seç bakalım.

5. Şu sütlü tatlılardan birini seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Meksika mutfağına ne dersin! Hangi Meksika lezzeti sana göre?

7. Şimdi de Asya mutfağı! Hangi lezzet gözlerini kamaştırdı?

8. Son olarak şu lezzetlerden birini seç!

Koç burcusun!

Koç burcusun!

Seçtiğin yemeklere baktığımızda damak tadına sadık ama farklı lezzetlerden eksik kalmayan birisin. Değişik tatlar denemeyi seviyorsun ve denediğin bir lezzet hoşuna giderse onu yemekten hiç sıkılmıyorsun. Yemek yemek için doğmuşsun resmen! Cevaplarına baktığımızda senin Koç burcu olduğunu tahmin ediyoruz!

Boğa burcusun!

Boğa burcusun!

Sen tam anlamıyla bir Boğa burcusun! Yaşamak için yemek yemiyorsun, yemek yemek için yaşıyorsun adeta! Yemek yapmak senin için yemek yemek kadar keyifli. Boğa burçlarının zaten ellerinde bir lezzet olduğunu hepimiz biliyoruz. Bilenler de bilmeyenlere hemen iletsin!

İkizler burcu olmalısın!

İkizler burcu olmalısın!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda yemek konusunda gayet seçicisin. Damak tadına sadık birisin, her ne kadar seni kararsız bir burç olarak bilseler de yemek yeme konusunda gayet istikrarlı bir kişiliğin var. Farklı yemekler tatmaya açık birisin ama ilk kez tattığın bir yemeği ikinci kez yiyesin pek gelmez. Çünkü belirli yemeklerden vazgeçemiyorsun. Verdiğin cevaplara göre sen bir İkizler burcu olmalısın!

Yengeç burcusun!

Yengeç burcusun!

Sen yemek yemeye sadık birisin. Yemek yemek senin için tutku dolu bir aktivite. O esnada ne yiyorsan tüm lezzetini hissetmeyi ve o hazzı kaçırmamak istiyorsun. Elin de yemek yapmaya pek yatkın bu arada. Sevdiklerine kekler, pastalar, çörekler, sarmalar ve pek çok yemeği yapmayı çok seviyorsun. Bizce yemek seçimlerine göre sen bir Yengeç burcusun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
32
23
18
17
11
8
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın