Görüş Bildir
Haberler
Labirent 2 Alev Deneyleri Geliyor

Labirent 2 Alev Deneyleri Geliyor

Merve Aktaş
13.07.2015 - 12:09 Son Güncelleme: 13.07.2015 - 12:49

Tüm dünyayı kasıp kavuran Labirent serisinin ikinci filmi çok yakında vizyona giriyor. Başarılı yönetmen West Ball, kullandığı özel çekim teknikleri ve olağanüstü efektleri ile izleyicilerini yeniden mest etmeye hazırlanıyor.

Serinin ilk filmi dünya genelinde büyük izlenme sayıları elde etmiş ve sinemaseverlerin beğenisini toplamıştı. Yaşanan bu gelişmeler neticesinde yapımcılar hemen harekete geçerek serinin ikinci filmi için çalışmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde yapımcı şirketten filmin fanlarını çok sevindirecek bir haber geldi. Dünyanın en büyük film yapım şirketi olarak bilinen 20th Century Fox şirketi, Labirent 2 izlemek için sabırsızlanan takipçilerine bir açıklama yaparak filmin 18 Eylül 2015 tarihinde vizyona gireceğini açıkladı. Türk izleyicilerine de büyük bir jest yapan şirket filmi tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de aynı tarihte gösterime sokacak.

Labirent Ölümcül Kaçış filminde 60 gencin korkunç bir labirente hapsedilerek ölüme terk edilişlerini izlemiştik. Labirente en son katılanlardan birisi olan Thomas, diğerleri gibi korkak davranmayıp cesaretini ortaya koyarak 5 kişinin labirentten kurtulmasını sağlamıştı. Aksiyon, gerilim ve macera dolu kaçıştan sonra kurtulmayı başaran gençler kendilerini helikopterle kaçıran grubun onlara yardım ettiğini düşünmektedir. İşin gerçeği o silahlı grup onları ölümcül deneylerle, ölümle burun buruna getiren otoriter bir gücün adamlarıdır. Labirent 2 Alev Deneyleri izlemek isteyenler mutlaka serinin ilk filmini

izlemiştir.

Serinin ikinci filminde ise gençler, onları helikopter ile kaçıran grubun kendilerine gerçekten yardım ettiğini düşünecektir. Zeki ve cesur Thomas, bunların bir oyun olduğunu, yeni bir deney ile karşı karşıya kalacaklarını arkadaşlarına anlatır. Başlangıçta ona inanmayan arkadaşları zamanla durumun farklına varıp geçmişte yaptıkları için pişman olacaktır.

Labirent 2 Türkçe Dublaj izlemek isteyenler için sizlere önereceğimiz site kesinlikle fullhdizleyin.com’dur. Sitede filme ait en kaliteli görüntüleri bulabilirsiniz. Bildiğiniz gibi çoğu sitede görüntü ve ses kalitesi gerçekten çok kötü. Bizim önerdiğimiz adreste kesinlikle böyle sorunlar ile karşı karşıya kalmazsınız. Ayrıca internet hızınızdan kaynaklanan donma problemleri için site yöneticileri alternatif videolar ekleyerek filmi donmadan izlemenizi sağlamaktadır. Tereddüt etmeden tavsiye ettiğimiz siteyi ziyaret edip filmi

full hd kalitede kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.fullhdizleyin.com/labirent...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melih Yaşar

3.sü de geleydi bi hayırlısıyla