Görüş Bildir
Haberler
Kusursuz Bacaklara Sahip Olmanın 5 Adımı

Kusursuz Bacaklara Sahip Olmanın 5 Adımı

Hamilelik Ayları
28.04.2014 - 20:43 Son Güncelleme: 28.04.2014 - 21:03

Kusursuz bacaklara sahip olmanın 5 adımı

Pürüzsüz bir cilt ve kusursuz bacaklar için pahalı bakım ürünlerine para ödemeyin. Mutfağınızdaki malzemeler ile doğal yoldan sütun gibi bacaklara sahip olabilirsiniz. 

Kadınlar bacaklarının ve cildinin kusursuz olması için para harcamaktan çekinmez. Jellere, kremlere, losyonlara ve bir çok pahalı bakım ürünlerine yüklü meblağlar öderler. Fakat bu ürünlerin içeriğinde olan kimyevi maddeler cildinize zarar verebilmektedir. Aslında sütun gibi pürüzsüz bacaklara sahip olmanız için pahalı ürünlere gerek yok. Mutfağınızda kolaylıkla bulabileceğiniz ürünlerle para harcamadan mükemmel bacaklara sahip olabilirsiniz.

Elma sirkesi Bacaklarınızda varis görünümü varsa ve bu sizi rahatsız ediyorsa elma sirkesi tam size göre. Bir miktar elma sirkesiyle bir tülbenti ıslatın ve bacaklarınızdaki varisli damarların olduğu bölgeye sarın. Tülbent bacağınızda sarılı iken uzanın ve bacaklarınızı yukarı kaldırın. Bir saat bu şekilde bacaklarınızı dinlendirtikten sonra ılık bir duş alın. Bu sizin bacaklarınızdaki kan dolaşımını hızlandıracak ve varislerinizin azalmasını sağlayacaktır.

Badem Yağı

Yorgun bir günün ardından önce ılık bir duş alın. Daha sonra badem yağıyla bacaklarınıza yapacağınız masaj bacaklarınızını nemlendirerek aynı zamanda da gün içerisinde oluşabilecek yorgunluk ağrılarını ve ayaklarınızdaki şişliği azaltacaktır.

Fırça ile masaj

Bacaklarınızda selülit varsa eczaneden alacağınız sert kıllı bir fırça ile ayaklardan başlayarak yukarıya doğru masaj yapar gibi bacaklarınızı fırçalayın. Bu fırçalama bacaklarınızdaki kan dolaşımını hızlandırarak selülitlerin azalmasını sağlayacaktır.

Karbonat

Sıcak bir suya 4 çorba kaşığı karbonat koyarak karıştırın. Bacaklarınıza yumuşak bir şekilde masaj yaparak sürün. Bunu haftada bir yapın. Bu bakım bacaklarınızı ipeksi bir yumuşaklık katarak pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda oluşabilecek kıl dönmelerinide engelleyecektir.

Salatalık

Cilt bakımının vazgeçilmezlerinden salatalık hem besin değeri yüksek hem lezzetli hemde doğaldır. Her gün tüketeceğiniz bir salatalık idrar sökürücü etkisinden dolayı vücuttaki şişkinliği azaltır. Buda baldırlardaki ve ayak bileklerinde oluşan şişkinliklerin azalmasını sağlar. Aynı zamanda cilt bakımı tedavisinde önemli rol oynar.

KadınHQ

Kaynak: http://www.kadinhq.com/guzellik/kusur...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın