Görüş Bildir
Haberler
Kuryeyi Eve Hapsedip Alıkoymuştu! İpek Hattat Hakkında 32 Yıl Hapis Cezası İstendi

Kuryeyi Eve Hapsedip Alıkoymuştu! İpek Hattat Hakkında 32 Yıl Hapis Cezası İstendi

Batuhan
16.03.2021 - 09:46 Son Güncelleme: 16.03.2021 - 16:38

İstanbul'da bir motokuryeyi alıkoymakla suçlanan iş insanı İpek Hattat’ın 5 suçtan toplam 32 yıla kadar hapsi isteniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evinde bir kuryeyi saatlerce alıkoyduğu iddia edilen Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Hattat hakkındaki soruşturma tamamlandı. 

İddiaya göre 25 Şubat'ta arızalı bir cihazı almak için, Hattat Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Hattat'ın evine giden kurye Renas Demirbaş evde alıkonuldu ve darp edildi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüpheli İpek Hattat’ın, ‘Konutta birden fazla kişi ile yağma’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Mala zarar verme’, ‘Hakaret’ ve ‘Tehdit’ suçlarından 12 yıldan 32 yıla kadar hapsi istenirken, diğer şüpheliler Hüseyin Sami Yüzer ve Veysel Güven için ise ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘Konutta birden fazla kişi ile yağma’ suçlarından ayrı ayrı 11’er yıldan 25’er yıla kadar hapisleri istendi.

İddianame kabul edilirse şüpheliler, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

Neler yaşanmıştı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
6
5
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Chad Thundercock

Hapis yatacaklarına canı gönülden inanan arkadaşlar beğensin de sitedeki safların sayısını bilelim.

Kara

Zenginlere, sosyetiklere vs. ceza İSTENİR, hükmün açıklanması geriye bırakılır. Halka 32 yıl istenir, ya o kadarını ya üstünü gider yatar. Geçen bir manken a... Devamını Gör

Mehmet Ali Usul

ceza geleceğini anlarlarsa anında yurtdışına vınn turizm