Görüş Bildir
Haberler
Kulübeden En Çok Katkı Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye

Kulübeden En Çok Katkı Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye

Batuhan
24.05.2016 - 15:36

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş ile takipçisi Fenerbahçe, yedek kulübesindeki oyuncularından en fazla verimi alan ekipler oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunda atılan 827 golün 107'si, müsabakaya sonradan dahil edilen futbolculardan geldi.

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş ile takipçisi Fenerbahçe, yedek kulübesindeki oyuncularından en fazla verimi alan ekipler oldu. Süper Lig'de, sonradan oyuna alınan toplam 74 futbolcu gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe'de oyuna sonradan giren futbolcular on birer gol atarken, iki ekibi 10 golle Galatasaray, dokuzar golle de Kasımpaşa ve Osmanlıspor takip etti.

Cenk Tosun ve Robin Van Persie'den 5 gol

Cenk Tosun ve Robin Van Persie'den 5 gol

Maça yedek başlayıp sonradan oyuna giren futbolcular Antalyaspor'da 8, Medipol Başakşehir'de 6, Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor'da beşer, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Gaziantepspor ve Medicana Sivasspor'da dörder, Kayserispor ve Torku Konyaspor'da üçer, Gençlerbirliği'nde ise 2 gole imza attı. 

Beşiktaş'tan Cenk Tosun ve Fenerbahçeli Robin Van Persie, sonradan oyuna dahil oldukları karşılaşmalarda beşer gol attı. 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın