Görüş Bildir
Haberler
Küçükkaya'dan Hakan'a 'Akşener' Yanıtı: 'Siyasilerden İcazet Alacak Değiliz'

Küçükkaya'dan Hakan'a 'Akşener' Yanıtı: 'Siyasilerden İcazet Alacak Değiliz'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sorduğu bir soru nedeniyle Ahmet Hakan tarafından eleştirilen İsmail Küçükkaya'dan yanıt geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halk TV'de yayınlanan 'İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah' programında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e sorduğu bir soru nedeniyle Ahmet Hakan'ın eleştirdiği İsmail Küçükkaya'dan yanıt geldi. Küçükkaya 'Siyasilerden icazet alacak değiliz' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın 28 Ekim'de düzenleyeceği Vizyon Belgesi programına aralarında İsmail Küçükkaya'nın da olduğu 'muhalif' bazı gazeteciler de davet edildi. İsmail Küçükkaya dün programına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e “Efendim, AK Parti’nin toplantısına bizi de davet ettiler. Ne dersiniz? Gidelim mi?' diye sordu.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'dan bu soruya eleştiri geldi. Hakan, bugünkü yazısında kendisinin böyle bir soru sorması halinde tepki toplayacağını belirtti.

Küçükkaya'dan yanıt geldi

Küçükkaya'dan yanıt geldi

Küçükkaya ise bu sabahki programında Ahmet Hakan'a yanıt verdi ve şunları söyledi:

'Ahmet Hakan'ın programında bir arkadaş İsmail Küçükkaya icazet aldı dedi. Hafif tebessüm ettim. Sonra Ahmet Hakan da 'ne kadar saçma bir şey' dedi. Normalde gülüp geçerim ama 'ne kadar saçma' deyince dedim ki izlememiş. Bir mesaj attım Ahmet Hakan'a. Hakan da İsmail izliyor bağlansın dedi, bağlandım.

Bugün de yazmış. Kendisinin de birtakım dertleri var. O ayrı. Fakat şunu söyleyeyim; 31 yıllık gazeteciyiz, hükümetten gelen bir davete katılıp katılmayacağımızı bir başka siyasiye soracak değiliz. Siyasilerden icazet alacak değiliz. '

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maher

ahmet hukumet degisince ne yapacaksin? done done firildak oldun amk..

M CAN

Konya'da semazen öğretmenliği yapar...

moonlight

Ahmet i beyninle ezersin sen denginmi ki cevap veriyorsun.

Resho

Tabii ki garipser kendisi şahsıma soru bile soramıyor ki... Hopla Ahmet, Tut Ahmet, Koş Ahmet demesi yetiyor.