Görüş Bildir
Haberler
Küçükçekmece'de Patlama Oldu: Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi

Küçükçekmece'de Patlama Oldu: Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi

Ali Can YAYCILI
17.11.2023 - 15:30 Son Güncelleme: 17.11.2023 - 16:20

Küçükçekmece'de bir binanın giriş katında patlama meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 'Küçükçekmece'de ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı olduğu tespit edilen patlamada 1 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı' denildi.

Bu patlama öncesinde bir doğal gaz patlaması da Ankara'da meydana gelmişti. Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana gelen doğal gaz patlamasında bir vatandaş yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte güvenlik kamerasına yansıyan patlama anı görüntüleri...

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi'nde 4 katlı binanın giriş katındaki dairede saat 15.00 sıralarında patlama meydana geldi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi'nde 4 katlı binanın giriş katındaki dairede saat 15.00 sıralarında patlama meydana geldi.  Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerinden ilk görüntüler...

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Divan Sokak'ta meydana gelen ve ilk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı olduğu tespit edilen patlama sonucunda 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Olayda ikisi ağır olmak üzere toplam 5 vatandaşımız da yaralanmış olup olayla ilgili tahkikat devam etmektedir”

“Küçükçekmece  Atatürk Mahallesi Divan Sokak'ta meydana gelen ve ilk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı olduğu tespit edilen patlama sonucunda 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Olayda ikisi ağır olmak üzere toplam 5 vatandaşımız da yaralanmış olup olayla ilgili tahkikat devam etmektedir”

Küçükçekmece’deki patlama öncesinde bir patlama da Ankara’da yaşanmıştı. Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana gelen doğal gaz patlamasında bir vatandaş yaralandı.Patlama, Sincan ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan Gönül apartmanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 4 katlı binanın kot katındaki dairede yapılan tadilat sonrası patlama meydana geldi. Tüm detaylar burada...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
19
3
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

özellikle son 2 aydır çok sık doğalgaz patlaması yaşanmaya başlandı insanı şüpheye düşürüyor bu durum.. inşallah can kaybı yoktur..

mamamia

valla seçimden önce de çok vardı hatırlarsan özellikle fabrikalarda falan o zaman da şüpheliydi (bence) şimdi de

rcpbyrm

bu ne ya , bir ankarada patladı bir de istanbul. geçmiş olsun.

Kerem Senol

neden sadece oturanlar bakım yapmak zorunda mümkünse belediye hizmetleri de denetleme yaparsa daha sağlıklı olur.Tamam temizletiyoruz ama nasıl temiz onu bil... Devamını Gör