Görüş Bildir
Haberler
Rus Gemisi Boğaz'dan Bu Kez Füzesiz Geçti

Rus Gemisi Boğaz'dan Bu Kez Füzesiz Geçti

Onedio Medya
14.12.2015 - 10:39

İstanbul Boğazı'ndan geçerken bir Rus askerinin füze taşıması nedeniyle gündeme gelen Rus savaş gemisi, dönüş yolunda yine Boğaz'dan geçti. Kriz yaratan Rus gemisi Boğaz'dan bu kez füzesiz geçtiği, bazı askerlerin kamera ve fotoğraf makineleriyle çekim yaptığı görüldü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ege Denizi'nden gelerek dün Çanakkale Boğazı'nı geçen 125 metrelik 'Ropucha-I' sınıfı 158 borda numaralı 'Caesar Kunikov' adlı gemi, Marmara Denizi'ne geldi.

Askerler kamera ve fotoğraf makineleriyle çekim yaptı

Askerler kamera ve fotoğraf makineleriyle çekim yaptı

Sarayburnu önünden ilerleyerek İstanbul Boğazı'nı geçen gemideki bazı üniformalı askerlerin kamera ve fotoğraf makineleriyle çekim yaptıkları görüldü. Rus savaş gemisi daha sonra Karadeniz'e doğru seyrini sürdürdü.

Denizaltılı takip

Denizaltılı takip

Boğaz geçişinde hızla yol alan gemiye sahil güvenlik botu eşlik etti. Rus savaş gemisi, Türk donanmasına ait bir denizaltı kontrolünde geçti. Denizaltı, 3. Köprü açıklarında yüzeye çıkarak takibi bıraktı.

Kriz yaratmıştı

Kriz yaratmıştı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya Donanması’na ait 158 bordo numaralı “Caesar Kunikov”, 4 Aralık’ta İstanbul Boğazı’ndan geçişi sırasında bir Rus askerinin omzunda füze taşıması ile dikkat çekmiş, kriz yaratmıştı.

Karadeniz’e doğru ilerleyen savaş gemisine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri botlarla eşlik etti.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
10
6
4
2
1
0