Görüş Bildir
Haberler
Kripto Para Dünyasında Son Dakika: MicroStrategy 1434 Bitcoin (BTC) Satın Aldı! 1 Bitcoin Kaç TL?

Kripto Para Dünyasında Son Dakika: MicroStrategy 1434 Bitcoin (BTC) Satın Aldı! 1 Bitcoin Kaç TL?

GNS
09.12.2021 - 17:45

Her geçen gün değeri daha da artan kripto para dünyası yeni bir gelişmeyle sarsıldı. Geçtiğimi hafta içersinde en değerli kripto para olan Bitcoin'in ani bir düşüş yaşaması tüm yatırımcıları şaşkına çevirmişti. İş zekası şirketi olan MicroStrategy daha öncesinde 7002 adet Bitcoin (BTC) alarak büyük bir yatırımın altına imza almıştı. Şirket değeri aldığı her Bitcoin ile artarken CEO Michael Saylor yeni bir bomba patlattı. Saylor yeniden Twitter üzerinden 1434 Bitcoin daha aldıklarını duyurdu. Peki 1 Bitcoin ne kadar? Bitcoin kaç TL? Bitcoin kaç dolar? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İş zekası şirketi MicroStrategy 7002 tane Bitcoin  almasının üstüne yeniden 1434 tane Bitcoin ekleyerek kripto para sektörünce önemli bir adım attı. Durumu şirket CEO'su Michael Saylor, Twitter hesabında duyurdu. Peki Bitcoin ne kadar? İşte detaylar...

MicroStrategy'nin Bitcoin Yatırımı

MicroStrategy'nin Bitcoin Yatırımı

2022 senesinin Ağustos ayından itibaren Bitcoin kripto para birimi alımlarıyla dünyada ses getiren ve bir nevi de reklamını başarılı bir şekilde yapan MicroStrategy şirketi, Bitcoin sayısını artırmak amacıyla hareket etmeye devam ediyor. Yazılım firması, bugün yapılan bira resmi açıklama ile yeni bir Bitcoin kripto para birimi alımı yaptıklarını duyurdu.

MicroStrategy 3.66 Milyarlık Bitcoin Sahibi

MicroStrategy 3.66 Milyarlık Bitcoin Sahibi

Kripto para dünyasında artık tanınan bir isim haline gelen firmanın CEO’su Michael Saylor tarafından yapılan duyuruya göre firma, 29 Kasım ile 8 Aralık tarihleri arasında toplamda 57 bin dolar ortalama ile 1434 Bitcoin kripto para birimini aldığını açıkladı. Firmanın toplamda sahip olduğu BTC sayısı 122 bin 478’e yükselirken, alınan bütün Bitcoin ise fiyat ortalaması 29 bin 861 dolar olarak açıklandı.

Son alım ile beraber firmanın sahip olduğu Bitcoin kripto para birimlerinin toplam değeri ise 3.66 milyar dolar olarak kayıtlara geçti. Açıklamanın sonrasında Bitcoin fiyatında yaklaşık olarak 400 dolarlık bir artış oldu fakat en büyük kripto para ise daha sonra tekrardan geriye çekildi. Bitcoin, bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde yaklaşık olarak 50.000 dolardan alım satım işlemlerine tabi tutuluyor.

Michael Saylor ve Bitcoin Tutkusu

Michael Saylor ve Bitcoin Tutkusu

Michael Saylor, katılmış olduğu yayınlarım tamamından Bitcoin kripto para birimi alımını öneriyor. Başka hiçbir kripto para almadığını dile getiren Saylor, Bitcoin kripto para birimini dijital bir emlak şeklinde gördüğünü söylüyor. Firma, Bitcoin ilk almaya başladığı dönemde yani 2020 senesinin Ağustos ayında en büyük kripto para 10 ile 12 bin dolar aralığında alım satım işlemlerine tabi tutuluyordu. Ancak şimdi gelinen noktada bu firmanın almış olduğu Bitcoin kripto para birimlerini yeniden satışa sunulması halinde 3.66 milyar dolarlık bir nakit para elde edeceği ortaya çıkıyor. Bütün bu tablo verileri göz önüne alındığında firmanın nasıldı karlı bir işe imza attığı gün yüzüne çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin Fiyatı Ne Kadar? Bitcoin Kaç TL?

Bitcoin Fiyatı Ne Kadar? Bitcoin Kaç TL?

Bitcoin'in TL bazındaki değeri bugün 674.848,81 TL olarak görülüyor.

Dolar olarak bakıldığında ise 1 BTC 48.845,00 USD olarak değer görüyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın