Görüş Bildir
Haberler
Kredi Kartları Hazırlansın! 2023’ün Son Çeyreğinde Çıkış Yapacak 11 Harika Oyun

etiket Kredi Kartları Hazırlansın! 2023’ün Son Çeyreğinde Çıkış Yapacak 11 Harika Oyun

Radlands
06.09.2023 - 17:01

Oyunseverlerin heyecanla beklediği oyunları bu listemizde bulabilirsin. Yalnız uyaralım, bu içeriği okurken bir yandan kredi kartı limitini artırmak isteyebilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Warhammer 40,000: Space Marine 2

İnsanlığın kaderinin elinde olduğu oyunları sever misin? Warhammer 40,000: Space Marine 2 tam da bu oyunlardan! İnsanlığı kurtarmak için imparatorluk yardımını bekliyor. Oyunun ne zaman çıkacağı tam olarak belli değil ama 2023'ün sonlarına doğru oynayabileceğiz gibi görünüyor.

2. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Yasak bölgeyi keşfederken tehlikeli düşmanlar ve ölümcül anomalilerle karşılaşmaya hazır mısın? Bu macera dolu oyunu oynamak istiyorsan, Aralık ayını beklemen gerekiyor!

3. ARK 2

3. ARK 2

Geçmişte hayatta kalıp geleceği evcilleştireceğin ARK 2'da dinazorlarla bir macera yaşamaya hazırlan! Bakalım ilkel bir dünyada ne kadar başarılı olabileceksin? Kendi takımını oluşturup düşmanlara karşı savaşacağın ARK 2'nun çıkış tarihi henüz belli değil ama 2023 sonunda yayınlanması bekleniyor.

4. Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar serisini heyecanla izleyenlerden miydin? Öyleysen bu oyunu kesinlikle büyük zevkle oynayacağına şüphe yok! Acaba bir Na'vi olarak yaşamakta ne kadar başarılı olacaksın? Bunun cevabını 7 Aralık'ta öğreneceğiz!

5. Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty serisinin her oyunu oyunseverler tarafından heyecanla bekleniyor ve çok da seviliyor. Bu yeni oyunun ise Kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyun hakkında fazla detay olmaması daha da fazla merak uyandırıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Marvel's Spider-Man 2

Peter Parker ve Miles Morales, yeni Spider-Man 2 için bize sınırsız macera yaşatmaya geliyor! Ekim sonunda Marvel macerasına kaldığın yerden devam etmek istiyorsan şimdiden ön sipariş verebilirsin!

7. Alan Wake 2

Saga Anderson, küçük bir kentteki ritüelleşmiş katliamları araştırmaya geldiğinde kendisini bir anda Alan Wake ile bağlantılı olaylar dizisinde bulur. Hikayeyi yaşarken öğreneceğimiz şey, olmaları gereken kahramana dönüşebilecekler mi? Bu sorunun cevabını Ekim'in ortasında öğreneceğiz!

8. Forza Motorsport

Birbirinden müthiş hikayesi olan oyundan bahsettikten sonra biraz da yarış oyunlarına dönelim. Forza Motorsport ile hayalindeki yarışçı kariyerini yaşayabilirsin. Oyun 10 Ekim'de satışa sunulacak. Ne diyelim, başlangıç çizgisinde görüşürüz!

9. Assassin’s Creed Mirage

Basim ile fantastik bir maceraya hazır mısın? 9. yüzyılın Bağdat'ını keşfedeceğin oyunda aynı zamanda Basim'in kaderini değiştirmek de senin elinde. Bu macera için sabırsızlanmana gerek yok çünkü Ekim'in başında piyasaya sürülecek!

10. PAYDAY 3

İş birliğiyle soygun işini çok daha iddialı hale getiren ekibimiz yeni oyunda da bize adrenalini fazlasıyla yaşatacak! Bakalım suç kariyerinde ne kadar başarılı olabileceksin? 21 Eylül'de bunu göreceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Starfield

2330 yılında insanlık güneş sistemimizin ötesine geçerek yeni gezegenlere yerleşip artık uzay gezginleri olarak yaşıyor. Sen de bu benzersiz maceraya katılıp yeni dünyayı keşfetmeye var mısın? Şimdiden oyunseverlerin heyecanla beklediği Starfield, 6 Eylül'de piyasaya sürülecek

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın