Görüş Bildir
Haberler
Koynunuzda Yılan Beslemeye Son! Birinin Sizi Seviyormuş Gibi Yaptığını Nasıl Anlayacağınızı Anlatıyoruz

Koynunuzda Yılan Beslemeye Son! Birinin Sizi Seviyormuş Gibi Yaptığını Nasıl Anlayacağınızı Anlatıyoruz

esma çetin
30.07.2022 - 11:39

Karşınızdaki insan bazen aşk dışında başka nedenlerle de sizinle birlikte olmak isteyebilir. Çoğu zaman belirli bir kişiden sevgi almak için o kadar çaresiz kalıyoruz ki, onlardan sevgi gelmediği gerçeğine kör oluyoruz. Aslında isteyerek kör olmayı seçiyoruz çünkü bizi sevmediklerini düşünmektense bizi sevdiklerine inanmayı tercih ediyoruz. Tabii, gerçekler acı olabilir. Artı, birinin sizi sevmediğini kabul etmek acı verir ama uzun vadede kendini kandırmaktan çok daha iyidir. Bakalım bunu anlamanın işaretleri neymiş 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizin sevginizden yararlanır.

1. Sizin sevginizden yararlanır.

Belki de hala seni seviyormuş gibi davranmasının sebeplerinden biri budur. Bazı insanlar arzulanmaktan hoşlanırlar. Bu durum ilişkide ona üstünlük sağlar. Kendisini güçlü ve kontrol altında hissetmesini sağlar. Örneğin, sizi sevdiğini iddia eden biri aniden yazmayı keser ve mesajlarınıza cevap vermesi daha uzun sürer. Saatler sonra yazdığında da neden yazmadığını açıklamakla uğraşmaz. Veya sizden düzenli olarak para ister ya da hesabı hep size ödetir. 

Bunların hepsi, ona olan sevginizden faydalandığının işaretleri. Sizi gerçekten seven biri, sevginizden faydalanmaz ve sizinle bir sorunu varsa akıl oyunları oynamadan sorunu çözmeye çalışır.

2. Sizden uzaklaşmaya çalışır.

2. Sizden uzaklaşmaya çalışır.

Onunla her buluştuğunuzda sürekli saate bakıyor, ayaklarını yere vuruyor ve sanki kaçırdığı daha önemli bir şey varmış gibi çıkışa bakıyorsa bunlar oldukça önemli kırmızı bayraklardır. Karşınızdaki kişi sizinle takılmayı, katlanmak zorunda olduğu bir angarya olarak görüyorsa, senden hoşlanıyormuş gibi yapıyordur. Belki ilişkinin başında sizinle birlikte olmaktan hoşlanıyormuş gibi davranabilmiştir. Ancak zaman geçtikçe, rol yapmaktan sıkılacaktır. 

Biri sizi gerçekten sevdiğinde, sizi daha çok görmek ister. Bu, her zaman sizinle birlikte olma şansını kovaladıkları anlamına gelir. Ve ne zaman birlikte değilseniz de özlemini dile getirir.

3. İlişkinizi herkesten saklar.

3. İlişkinizi herkesten saklar.

Bu durum sadece sosyal medyada fotoğraf paylaşmakla ilgili değil. Herkes ilişkilerini halka açık bir mesele haline getirmekten hoşlanmaz. Ancak, hayatınızdaki kişi sizi sevdiğini iddia ediyor ama sizi asla yakınlarıyla tanıştırmak istemiyorsa, bu bir tehlike işaretidir. 

Herkes, hoşlandıkları kişileri arkadaşlarıla paylaşır. Eğer karşınızdaki kişi sizden gerçekten hoşlanıyorsa, muhtemelen ilk randevundan önce veya sonra arkadaşlarına sizden bahsetmiştir. karşınızdaki kişi sizinle çıktığını kimseye söylemiyorsa, sizi seviyormuş gibi yapıyor olma ihtimali çok yüksektir.

4. Randevuları sürekli olarak iptal eder.

4. Randevuları sürekli olarak iptal eder.

Eğer karşınızdaki kişi, sizden gerçekten etkileniyorsa sizinle buluşmak için can atacaktır. Ama sizden hoşlanmıyorsa, randevuya çıkmak onun için çok zor olacak. Teklifinizi tamamen geri çevirebilir veya sizinle çıkmayı kabul edebilir ancak daha sonra “bir şey oldu” bahanesiyle iptal eder. Eğer biri sizinle randevularını sürekli olarak iptal ediyorsa, bu sizi gerçekten sevmediğinin bir işaretidir.

5. Sadece O'nun istediklerini yaptığınızda size iyi davranır.

5. Sadece O'nun istediklerini yaptığınızda size iyi davranır.

Bazı insanlar kendi istedikleri olmadığında kolayca sinirlenir ve size kötü davranır. Bir süreliğine aramalarınızı yanıtlamayı bırakabilir veya sizinle bağlantınızı kesebilir. Aslında bunların hepsi sizi umursamadığının işaretleridir. O, sadece elde edebileceğinin peşindedir. Bu yüzden ilk etapta sizi hedef almış olabilir. Ona olan sevginizde bir fırsat görüyor ve bunu kullanmaya hazırlanıyordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sizinle birlikte bir gelecek planlamaz.

6. Sizinle birlikte bir gelecek planlamaz.

Birinin sizinle bir gelecek görmediğini anlamanın bir yolu, ilişkiye ne kadar bağlı olduğudur. Sizi seven ve sizinle bir gelecek isteyen biri, ilişkinin yürümesi için daha fazla çaba gösterecektir. Hem kendisinin hem sizin hem de ilişkinizin gelişip olgunlaşması için adımlar atacaktır. 

Basitçe söylemek gerekirse, sizinle bir gelecek gören biri geleceğinizle ilgilenecektir. Sizinle gelecek planlarını tartışacak, sizinkini soracak ve en önemlisi o geleceği gerçeğe dönüştürmek için sizinle aktif olarak çalışacaktır.

7. Size saygı duymaz.

7. Size saygı duymaz.

Ne derler bilirsiniz, “Saygı olmadan aşk olmaz. Güven olmadan, devam etmek için bir neden olmaz.' Sevgi, saygı ve hayranlık bir arada yürür. Biri olmadan diğerinin bir anlamı olmaz. Birine hayran olmanızı ve onu sevmenizi sağlayan şeyler, aynı zamanda onlara saygı duymanızı da sağlayacaktır.

Bu nedenle, karşınızdaki kişi sizi sevdiğini iddia ediyor ama saygı duymuyorsa, belki de sizi o kadar da sevmiyordur.

8. İlişkinizi umursamaz.

8. İlişkinizi umursamaz.

Hepimiz hoşlandığımız kişinin dikkatini çekmek için kılık kıyafetimize özen göstermişizdir. Buluşma kombini bir gün önceden düşünülür, bakımlar yapılır, saçlar yapılır... Ve tüm bunları onun sevgisinin bilincine varmak için yaparız.

Basitçe söylemek gerekirse, biri sizi sevdiğinde ilişkinin yürümesini isteyecektir. Sizi sevmeyen biri ilişkinizi de umursamaz. Sizinle ilgilenmez, kendisine bakmaz ve sizin ne yaptığınızla ilgilenmez.

9. Sizin hakkınızda kötü konuşur.

9. Sizin hakkınızda kötü konuşur.

Bu da saygısızlığın başka bir şeklidir. Sizi sevmediğinin en önemli işaretlerinden biri, diğer insanların gözünde itibarınızı zedelemekten çekinmemesidir. En ufak bir kavgada arkadaşları, iş arkadaşları ya da aile üyeleri, sizin hakkınızda korkunç şeyler duyar ve sizi kötü biri olarak düşünür. 

Sizi seven biri, başkaları tarafından saygı görmenizi ve sevilmenizi isteyeceği için sizin hakkında başkalarına asla kötü şeyler söylemez.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Ben de bilmediğimiz bir şeyler okuyacağız sanmıştım.