Görüş Bildir
Haberler
Kova Burcu Erkeğini Yakından Tanımak İsteyenler İçin Hayat Kurtarıcı 12 İpucu

etiket Kova Burcu Erkeğini Yakından Tanımak İsteyenler İçin Hayat Kurtarıcı 12 İpucu

pikachuu
26.06.2016 - 20:22

Kova burcu bir sevgiliniz/eşiniz varsa onu yakından tanımanızı sağlayacak ipuçlarını sıraladım. Kova erkeği genel olarak zor bir erkek. Evet çok zor ve farklı bir burç ama bizim de kendimize göre bazı taktiklerimiz var.

Gelin hep birlikte kova burcu erkeği hakkında bilgiler edinelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Duygularını belli etmez

Aranız bozuk ve konuşmuyorsunuz ama o süreçte onunla iletişim kuran bir arkadaşınıza ‘‘Nasıl görünüyordu? Çok mu mutsuz yoksa takmıyor gibi miydi?’’ diye soramıyorsunuz. Çünkü duygularını, sinir ve üzüntüden midelerini bozacak kadar derinden hissettikleri halde, 'ruhsuz, hissiz, uyuz' gibi bilumum sıfatları hak edecek kadar dışarıya kapalı yaşıyorlar!

Seviyor mu sevmiyor mu bir türlü anlam veremeyip kendi içinizde türlü çelişkiler yaşamanıza sebep olan cinstendir bu erkekler. Duyguları körelmiş ya da geçmişinde ağır darbeler yemiş sanırsınız; fakat ihtiyacı olan sadece karşısındakine tamamen güvenmek ve neye nasıl tepki vereceğini bilecek kadar yakından tanımaktır. Sonrasında çok nadir de olsa sevgisini belli edeceği girişimlerde bulunacaktır, size düşen ise bunlarla yetinmeyi bilmek.

2. Adeta bir Einstein

Dostoyevski ya da Zweig’ın karakter çözümlemeleri gibi… Oldukça naif ve derinden, yavaş yavaş yapar analizlerini. Tespitlerinin yüzde 90’ı doğrudur. Hisleri mi güçlü, arkadaşı mı çok, yoksa kitap kurdu mu?... Çoğu kişinin önemsiz gördüğü olaylara bile bir anlam yüklemeye çalışır. Kafalarının içindeki o yumuşak maden sürekli çalışır. Çok düşünür, boş düşünmez. Ama kimseyi de küçümsemeyi sevmez. Çabuk kavrayıp, algılarlar. Ama işlerine geldiğinde gerçekten öyle olduklarını düşündürtecek kadar saf taklidi yaparlar.

3. Detaylarda boğulur

Siz önemsemezsiniz ama o aklının bir köşesine yazar. 

Siz düşünmezsiniz onun gece uykuları kaçar. 

Her konuda fikir danışıp, muhabbetin dibine vurabileceği bir arkadaş/sevgili ona ilaç gibi gelecektir.

4. Farklıdır

Sanırım kova erkeği için en iyi tanım bu! Olaylar ve kişiler hakkındaki düşünceleri şaşırtıcı derecede iyimserdir ve çoğu duruma sizin hiç düşünmediğiniz yönlerinden bakarlar. Açık fikirli ve rahat insanlar olduklarından size garip gelebilecek olayları normal karşılayıp çağın gerektirdiği şekilde gerçekleştiğine inanırlar. Bu yüzden tartışma konusu olarak gördüğünüz mevzuları gönül rahatlığıyla önlerine sunamazsınız! Çünkü hayata mantık çerçevesinden bakan kovalar, konunun farklı bir yönünden yaklaşıp kendini size açıklamaya çalışır. Ağız tadıyla bir tartışma yaşatmadıkları gibi konu kapandığında kendi kendinizi sorgularken bulabilirsiniz.

5. Sıkboğaz etme!

Özgürlük alanlarına müdahale edilmesi hoşlarına gitmeyecektir. Çünkü onlar zaten neyi nasıl yapmaları gerektiğini çok iyi bilir. Hata yaptıklarını düşünüp yüzüne vurduğunuzda öfkelenip tartışma yaratması kuvvetle muhtemeldir. Bir kova burcu erkeği ile sevgiliyseniz 'beni daraltma, sıkboğaz etme' triplerine mutlaka şahit olmuşsunuzdur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ketumdur

Çok konuşmadıkları için hakkında ne düşündüğünü merak ettiğiniz konuları açmaya çalışmanız bile sonuç vermeyecektir. Çünkü tek yaptıkları uzaklara dalıp sizi dinlemek olacaktır. Ancak soru sorarsanız cevap verirler, onda da tatmin olacağınız şekilde açık konuşmayacakları ve 2. kez soru sorduğunuzda sinirlenecekleri için boş verin kuzum… 

Siz de zamanla kasmamayı öğreneceksiniz.

7. Meraklıdır

s50.photobucket.com

Bilim, tarih ve coğrafyadan komşunun oğlu Mehmet’in ne iş yaptığına kadar geniş bir skalayı kapsar merak duyguları. Dedikoduyu hiç sevmezler, zaten insanlara karşı olan merakları da önemsediklerinden değil laf olsun diyedir. Kendilerini Yeni Zelanda’da bulunan canavarın boyunu bile araştırdıkları için tebrik ederim…

Ayrıca bir kova burcu erkeği herhangi bir konuda bilmişlik taslıyorsa, ısrarla 'bunun doğrusu budur siz yanlış biliyorsunuz diyorsa' emin olun ki kendisi konuya fazlasıyla hakim olup, tüm detaylarını yalayıp yutmuştur. Eğer fikirlerinden yüzde yüz emin değillerse asla biliyor’muşgibi davranmazlar.

8. Sadıktır ve huzur arar

Sevdiği kadını bulduklarında gözleri başka kimseyi görmez ve onu hayatlarının merkezine yerleştiriverirler. Kovaları kıskançlıklarınızla boşuna daraltmayın; çünkü gerçekten sadık ve sevecen erkeklerdir. Tabii her işin istisnai tarafı vardır…

Dırdırdan ve gereksiz tartışmalardan nefret ederler! Onların hayal ettiği dünya; en sevdikleri yanlarında olsun ve ömürleri en ufak huzursuzluk yaşamadan geçsin… Bunu herkes ister ama ara sıra kavga etmeyince ilişki fazla monotonlaşmıyor mu ya?

9. Fazla açık sözlüdür

Çoğu kişi patavatsızlık diye de adlandırabilir ama kova erkekleri aklına geleni 'Ayıp olur şimdi böyle denmez ki' diye düşünmeden söyleyiverir. Bu konuda sizi sık sık şok edecektir; çünkü üstte de belirttiğim gibi hayalperestlik ve romantizm pek onlara göre değil.

10. Kontrolü ellerinde tutmak isterler

Gündelik hayatın telaşlarına çok fazla kafa yormak istemez, Bu tür 'ufak' ayrıntılarla kız arkadaşları ilgilensin isterler. Önemli bir mevzu yoksa ona anlatmayın bile, dinliyor gibi görünüp 10 dk sonra unutacaktır.

Ciddi konularda ise kendini geri planda gibi gösterip beyninizi kontrol etmeye çalışır, adeta kanınıza işler. Zeki ve detaycı bir kadınsanız şimdiden söyleyeyim bundan pek hoşlanmayacaktır, çünkü ilişki süresince onun izin vermeyeceği şeyleri zekanızı kullanarak kabul ettirme ihtimaliniz bile onu çıldırtmaya yeter. Unutmayın kızlar, kontrol hep ondaymış gibi davranıyoruz ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kararsızlığın bu kadarı!

Şüphesiz ki kova erkeklerinin en acınası halleri sevdiğine hediye seçerken girdiği hallerdir. Tüm arkadaşlarından fikir alır, tüm İnternet sitelerine ve mağazalara bakınır…

Bırakın hediyeyi hafta sonu kahvaltı edebileceğiniz bir mekan seçmek için bile her açıdan en güzel olanı bulmaya çalışır ve bunun için mesai harcar. Manzarası harika olsun ama çok da pahalı olmasın, yemekleri leziz olsun ama kuş sütü eksik olursa olmaz… 

Zamanı değerlidir ve onu geriye saramayacağını bildiğinden mi yoksa sadece keyifli vakit geçirmek istediğinden mi bilinmez, hayal kırıklığına mahal vermemek için gerekli tüm araştırmaları yaptıktan sonra kararını verir. Sevgilisi de kararsız olan tüm kova burçlarına buradan geçmişler olsun diyorum…

12. Cooldur

Çığlık çığlığa bir sevinçle verdiğiniz haberi coolluğunu bozmayıp oldukça soğukkanlı bir şekilde karşılayabilir! Sanırsın tüm dünyevi duyguları fazlasıyla tadarak şu fani dünyadaki misyonunu tamamlamış...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
781
265
160
75
45
41
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın