Görüş Bildir
Haberler
Koruma Altındaki Çocuklar Okul Saatinde MHP Etkinliğine Götürüldü

Koruma Altındaki Çocuklar Okul Saatinde MHP Etkinliğine Götürüldü

CHP’li Murat Emir, Ankara’da devlet koruması altındaki çocukların, pazartesi günü okul yerine MHP’nin bir etkinliğine götürüldüğünü açıkladı. Emir, “Ellerinizi çocuklarımızdan çekin” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir’in iddiasına göre Ankara’nın Pursaklar ilçesindeki Ankara Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Fahri Ertekin, devlet koruması altındaki yaklaşık 200 çocuğun pazartesi günü okula gönderilmemesi talimatını verdi.

Evrensel'den Meltem Akyol'un haberine göre, okula gönderilmeyen çocuklar o gün servislerle MHP Pursaklar İlçe Başkanlığının bir düğün salonunda düzenlediği “Çocuklar Gülerse, Dünya Güler” isimli etkinliğe götürüldü. 

Programın ardından MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, sosyal medya hesabından çocukların fotoğraflarını paylaştı. Paylaşımında çocukların yüzlerini kapatan Baştuğ, “Pursaklar Sevgi Evlerindeki yavrularımızla güzel bir gün geçirdik. Bu anlamlı program için Pursaklar İlçe Başkanımız Mehmet Ersin Ekinci ve Sevgi Evleri yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye yazdı.

"Ellerinizi çocuklarımızdan çekin"

"Ellerinizi çocuklarımızdan çekin"

Emir, olayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın yanıtlaması istemiyle sunduğu yazılı soru önergesiyle Meclise taşıdı. Devlet koruması altındaki çocukların Sevgi Evleri yöneticileri tarafından siyasete alet edildiğini belirten Emir, şunları söyledi: 

“Başta Ankara Çocuk Evleri Sitesi Müdürü ve Aile Bakanı olmak üzere tüm yetkililer, bu skandalın hesabını vermelidir. Şefkat bekleyen yavrularımızı mutlu etmek adına yapılacak her türlü faaliyeti elbette biz de destekleriz ve bu konuda elimizden geleni her zaman fazlasıyla yaparız ve yapıyoruz da. Çocukları kaldıkları yerde gidip ziyaret edebilirsiniz, ancak bu çocukları hele ki okullarının olduğu bir gün bir siyasi partinin etkinliğine götüremezsiniz. Çocuk Evleri yöneticileri, devlet koruması altındaki çocukları siyasete alet etmişlerdir. Ellerinizi çocuklarımızdan çekin. Bu skandalın hesabı sorulana kadar takipçisi olacağız.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu çocukların vatan sevgisiyle büyütülüp devlet kademelerine yerleştirilmeleri lazım. Parti sempatizanı geri kafalı yetiştirilmemeli.