Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Salgını Bittikten Sonra Dört Gözle Katılmayı Beklediğimiz Parti Serisi: Unfollow Night

etiket Koronavirüs Salgını Bittikten Sonra Dört Gözle Katılmayı Beklediğimiz Parti Serisi: Unfollow Night

Laurie Strode
22.04.2020 - 17:00

Toplumsal belleğimize kod kod işlenecek günlerden geçtiğimiz malum. Bu günleri verimli geçirme/geçirememe hengamesinde yaşar giderken, çoğumuzun ortak noktası çok yakın geçmişimizde çılgıncasına eğlendiğimiz anlar, bilhassa partiler. Bunların başında da 2018'de önce İstanbul gecelerine sonra diğer şehirlere yayılmaya başlayan parti serisi Unfollow Night. Dilden dile dolaşan bu partiler, şu an tam ihtiyacımız olan şey ve eminiz ki pek çoğumuzun dört gözle beklediği eğlence bu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evlerimize kapandığımız şu günlerde her birimiz çok yakın geçmişimizin cıvıl cıvıl anlarına bakıp iç geçirir olduk... Yaz da kapıya dayanmışken, ah şimdi olsa eğlencenin dibine vururduk naraları attığımız partileri yeniden hatırlayalım istedik.

Danslar ettik, partiledik, güneşlendik, serin sulara attık kendimizi, hoop enseyi karartmak yok. Güzel eğlendik fakat yakında yine daha güzel eğleneceğimiz günlerimiz var... Çünkü niye eğlenmeyelim?

İşte tam da bu yüzden iyi müzikle, eğlencenin dibine vurup sabahlara kadar dans edeceğimiz partiler arıyor gözleriniz değil mi?

Mesela Unfollow Night'ımız var! İstanbul'un gece hayatına iddialı giren ve adeta dillere düşen Unfollow Night, Covid-19 biter bitmez üzerine çullanacağımız o iyi müzik yapan partilerden biri hiç şüphesiz.

Dillere düştü, yazıldı, çizildi, çok konuşuldu. Evet, Unfollow Night, İstanbul'un gece hayatının aranan kanıydı.

Underground parti kültürünü dibine kadar yaşadığımız bu parti, Türkiye'nin rap organizasyonları arasında da iddialı bir yere sahip. Sahnesi Ege Çubukçu'dan Mezar Turizm'e kadar birçok başarılı isimle yıkılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hal böyle olunca hız kesmeden tüm büyüsüyle önce Eskişehir'e yayıldı...

Gündüzsüz gece olur mu derken de... Gündüz ve havuz temalı yaz partilerinin en renklisiyle bir de İzmir'e yayıldılar.

Son olarak da son İstanbul partisinde İstanbul'un tozunu attırdı, bize de şimdi iç çektiren bu görüntüler kaldı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evde sakladığımız enerjimizin hepsini kanalize edebileceğimiz en süpersonik partileri dört gözle bekliyoruz!

Çünkü 'Ülkemizdeki rap müzik organizasyonları arasındaki tartışmasız en chill ve özel kitleye sahip Unfollow Night, hız kesmeden devam edecek,' diye sözünüz var bize...

Bu partileri bu kadar özel kılan şey ise partilerin kapalı olması malum... Ama hem halkekmag hem subkult hesaplarını takip ederseniz, parti davetiyeleri için yapılan yarışmaları kaçırmamış olursunuz!

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde müzik hakkında her şey @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarında!

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz şu günlerde müzik hakkında her şey @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarında!

#yüzdeyüzmüzik artık #yüzdeyüzonline!

Online konserler, ilginç bilgiler ve daha fazlası için @yuzdeyuzonline Instagram ve Twitter hesaplarını takip et!

instagram.com/yuzdeyuzonline

twitter.com/yuzdeyuzonline

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
6
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mincir

Ve coronanın bilmem kaçıncı dalgası başlar...

BeyzaPınar

Doğuş Çabakçor yurt dışında yaşamıyor ki İstanbul da yaşıyor.