Görüş Bildir
Haberler
Köpekler İçin Teknolojik Tasma

Köpekler İçin Teknolojik Tasma

Burcu Pak
21.10.2014 - 17:41 Son Güncelleme: 21.10.2014 - 18:20

Apple’ın giyilebilir teknolojilere adım atmasının üzerinden çok uzun bir süre geçmedi. Apple Watch, Eylül ayında lanse edilirken cihazın 2015 yılındasatışına başlanacağı belirtilmişti. Şirketin giyilebilir cihazlara yönelik bazı üreticilerle de birlikte çalıştığı biliniyor. Örneğin Zorlu Center AVM’dekiApple Store’da çok sayıda giyilebilir sağlık ve spor ürünleri mevcut.

Apple, kişisel kullanıma yönelik giyilebilir cihazların ardından çok ilginç bir cihazın satışına ABD’deki mağazalarında başlıyor. Bu cihaz, sevimli dostlarımız köpekler için geliştirildi, Apple Store’lar için bir ilk ve adı daWhistle Activity Monitor.

Köpeğin boynuna takılan Whistle Activity Monitor, ilk bakışta bir tasmayı andırsa da aslında fiziksel aktivite tabanlı bir teknoloji cihazıiPhone’a yüklenen iOS uygulaması aracılığı ile Bluetooth üzerinden kullanıcılarına veri akışı sağlayan cihaz; köpeğin ne kadar koştuğunu, kaç dakika oyun oynadığını, ne kadar dinlendiğini detaylı şekilde aktarıyor.

Apple’ın kendi mağazalarında satışına başladığı köpekler için geliştirilen ilkaktivite ve spor tasması Whistle Activity Monitor’ün Türkiye’de satılıp satılmayacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak: http://mysubh.com/makale/3124/apple-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
1
0