Görüş Bildir
Haberler
Köpeğinin Yemek Rutinine Eklemen Gereken Şey Ne?

Köpeğinin Yemek Rutinine Eklemen Gereken Şey Ne?

miray soysal
22.10.2023 - 18:31

Hepimiz sevimli dostlarımızın sağlıklı bir şekilde beslenmesini istiyoruz. Bu sebeple onların yemek rutiniyle daha yakından ilgileniyoruz. Peki köpeğinin yemek rutinine eklemen gereken şey ne?

Testin sonunda söylüyoruz!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk sorumuzla başlayalım! Köpeğinin en sevdiği oyuncak ne?

2. Köpeğinin cinsi nedir?

3. Köpeğinin enerji seviyesi nedir?

4. Köpeğin hangi yaşam evresinde (yavru, yetişkin, yaşlı)?

5. Köpeğinin iştahı nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki köpeğinin yapmayı en çok sevdiği aktivite ne?

7. Köpeğin hangi tür yiyecekleri yemeği daha çok tercih ediyor?

8. Son olarak, kedi görünce köpeğinin verdiği tepkiyi soralım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Barf beslenme!

BARF beslenme yaklaşımı, köpeklere çiğ et, kemik, iç organlar ve bazen sebzelerle beslenmeyi önerir. BARF, köpeğin daha doğal bir diyetle beslenmesi gerektiğine inananlar arasında popülerdir. Sen de köpeğinin daha doğal bir diyetle beslenmesini arzu edersen bu beslenmeyi deneyebilirsin. Ancak bu diyetin köpeğinin ihtiyaçlarını tam olarak karşıladığından emin olmak için veteriner tavsiyesi alman gerekiyor.

Raw beslenme!

Köpekler için raw beslenme, çiğ gıdaların kullanıldığı bir beslenme yaklaşımını ifade eder. Bu yaklaşım, köpeklerin daha doğal bir diyetle beslenmesini savunanlar tarafından tercih edilir. Köpeğin doğal avcı içgüdülerine dayanır ve daha az işlenmiş gıdaların köpekler için daha sağlıklı olduğunu savunur. Ancak köpeklerin çiğ beslenme konusunda bazı özel gereksinimleri ve riskleri vardır. Bu nedenle bu yaklaşımı uygulamadan önce veterinerinizden tavsiye almanız çok önemlidir.

Köpeğine uygun mama seçmek beslenmesi için yeterli!

Köpeklerde beslenme, köpeğin yaşam tarzına uygun ve destekleyici olmalıdır. Günümüzde mamaların çok büyük bir kısmı köpeklerin günlük ihtiyacının tamamını karşılamaya yönelik formüle edilir. Bu yüzden köpeğinin ihtiyacına uygun bir mama onun beslenmesi için yeterli.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın