Görüş Bildir
Haberler
Koordinat Eksenin Senin Hakkında Ne Söylüyor?

etiket Koordinat Eksenin Senin Hakkında Ne Söylüyor?

Bu testimizde sana birtakım kişisel ve genel sorular soracak, koordinat ekseninin senin hakkında ne söylediğini bildireceğiz!

Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi görsel içinin daha çok umutla dolmasını sağlıyor?

2. Hangi görsel sana aileni düşündürüyor?

3. Hangi görsel seni endişelendirdi?

4. Hangi görsel seni daha çok etkileyip, ilham verdi?

5. Şimdi de seni en çok ürküten görseli seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii görseldeki durumlardan hangisi senin kendine daha çok güven duymana sebep olur?

7. Bu görsel seni nasıl hissettirdi?

7. Bu görsel seni nasıl hissettirdi?

8. Pekii bu fotoğrafın sana hissettirdiği duygu nedir?

8. Pekii bu fotoğrafın sana hissettirdiği duygu nedir?

9. Ve geldik son soruya! Bu görsel seni nasıl hissettirdi?

9. Ve geldik son soruya! Bu görsel seni nasıl hissettirdi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçe Dönük - Duygusal!

İçe Dönük - Duygusal!

Verdiğin cevaplara göre senin içe dönük-duygusal bir yapın var. Sendeki en belirgin özellikler: duyarlı olman, melankolik olman ve mükemmeliyetçi bir yapıda olman. Çok duygusal, yardımsever ve özel bir insansın. Sen dünyanın koca bir fotoğraftan oluştuğunu kabul ediyorsun ama bu fotoğrafta her şeyi görebileceğimize inanmıyor yalnız her şeyi hissedebileceğimizi düşünüyorsun. 

Sen merhametli, azimli ve kendini inançlarına adamış birisin. Her ne kadar melankolik eğilimlerin olsa da, empati yeteneğin ve iyiliğin sana bahşedilen bir hediye gibi!

İçe Dönük - Mantıklı!

İçe Dönük - Mantıklı!

Verdiğin cevaplara göre senin içe dönük-mantıklı bir yapın var. Sendeki en belirgin özellikler: sakin, meraklı, zeki ve içe dönük olman. Senin içinde bir filozof yatıyor desek abartmış olmayız. Çok düşünceli, makul, güvenilir ve sessiz bir insansın. Hayatında hep bir denge arayıp bulmaya çalışıyorsun ve yalnız olmaktan da hoşnutsun. Kitap okumayı, yeni insanlarla tanışmayı, yeni şeyler keşfetmeyi seviyorsun. Kendini ilham verici ve bilgili insanlarla yarıştırmayı seviyorsun. Onlarla aynı ortamda bulunduğunuzda zekalarınız ortaya çıkıyor ve bilgiler bir şelale gibi akıyor!

Dışa Dönük - Duygusal!

Dışa Dönük - Duygusal!

Verdiğin cevaplara göre senin dışa dönük-duygusal bir yapın var. Sendeki en belirgin özellikler: İyimser, huzursuz ve hassas olman. Senin kişiliğin çoğunlukla ateş ile ilişkili. Ateş gibisin yani! Dışa dönük, eksantrik ve inatçı bir insansın. İnsanlar genelde seni itici bulur, huzursuz da bir yapın var ama sen hassas ve tutkulu bir insansın. Yetkin biri olmak için kullandığın sevgin ve hırsın en güçlü özelliklerinden biri. Çok öfkelendiğin görülmez ama öfkelendiğin zaman sanki içinde alev atan bir ejderha çıkar! Diğer insanların yetersizlikleri ve cehaletleri senin sabrını sınayan bir şey ve bu durumun seni kaba ve saldırgan yaptığı durumları da yaşıyorsun. Tüm kusurlarına rağmen ilişkilerinde inanılmaz sadık birisin özellikle de derin ve anlamlı ilişkiler yaşamak tam sana göre!

Dışa Dönük - Mantıklı!

Dışa Dönük - Mantıklı!

Verdiğin cevaplara göre senin dışa dönük-mantıklı bir yapın var. Sendeki en belirgin özellikler: hayat dolu olman, içi dışı bir insan olman ve duygusal olarak açık biri olman. Muhtemelen zaten bildiğin üzere sen doğuştan bir lidersin! Çok karizmatik, tutkulu, olgun ve ne yapacağı az çok tahmin edilebilir birisin. İnsanların ne zaman sana ihtiyacı olsa, yanlarında ne zaman seni isteseler onlara hep doğru şeyi söyleyip onlara yardımcı olursun. Büyük bir kariyerin, inanılmaz bir ailen ve ömür boyu arkadaş olacağın insanlar var ama kendi adına zor günler için pek hazır olmadığın kesin! Hayatın boyunca zorlu mücadeleler yaşadın, gerçekten senin için çok zor görünüyordu ama inanılmaz becerilerin ve sakin ruhun bu zorlukları aşman için sana yardımcı oldu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
963
325
110
60
53
26
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

"senin içe dönük-mantıklı bir yapın var" aynen öyle hocam !

Pasif Kullanıcı

yaşasın içe dönük mantıklı insanlar o zaman !!!

Pasif Kullanıcı

İçe Dönük - Mantıklı!-o mantık değil de duygusal olsa daha doğru.duygularımı bir bastıramadım gitti anasını satayım.ne duyguymuş arkadaş.

nesta

verdiğin cevaplara göre sen orsbçcğsn