Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Gövde Gösterisi

Galatasaray'dan Gövde Gösterisi

ATKN
13.12.2014 - 18:12 Son Güncelleme: 13.12.2014 - 20:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Torku Konyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı.

Torku Arena'da oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılılar 5-0 galip geldi.

Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Umut Bulut, 23'te Emre Çolak, 37 ve 57'de Burak Yılmaz, 62. dakikada da Hamit Altıntop kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Galatasaray puanını 28'e yükseltirken Torku Konyaspor ise 16 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında sarı-kırmızılılar evinde Mersin İdmanyurdu ile mücadele edecek. Konyaspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak

HAMZAOĞLU ÇİFT FORVETLE SAHAYA SÜRDÜ

Geçmiş sezonlarda Galatasaray forması giyen Hasan Kabze'yi hem Torku Konyaspor hem de Galatasaray taraftarı çağırarak alkışladı. Maçı Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan ve Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat müsabakayı protokol tribününden izledi.

Hamza Hamzaoğlu takımını çift forvetle sahaya sürerken orta sahada Emre Çolak'a şans tanıdı. İlerleyen dakikalarda Hakan Balta, Hamit Altıntop ve Yasin Öztekin de şans buldu.

GALATASARAY GOLE DOYMADI

Torku Konyaspor karşılaşmasında mutlak 3 puan hedefleyen Galatasaray rakibi karşısında büyük bir baskı kurdu. İlk dakikalarda karşılıklı ataklara sahne olan mücadelede ilk gol Umut Bulut'tan geldi.

Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Chedjou'nun kafa vuruşunu sağ direk dibinde son anda Mehmet çeldi ama dönen topu Umut tek bir vuruşla sol köşeden ağlarla buluşturdu. 16. dakikada ağları sarsan Umut, perdeyi açan isim oldu.

ÇOLAK SAHNE ALDI, BURAK...

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun en çok güvendiği isimlerin başında gelen Emre Çolak, dakikalar 23'ü gösterdiğinde skoru 2-0'a taşıdı. Ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Selçuk'un ceza yayındaki Emre'ye yükselttiği topa sağ ayağının içiyle gelişine çok sert vuran Çolak, sol köşeden ağları havalandırdı.

Galatasaray'da Burak Yılmaz, takımını soyunma odasına 3-0 gitmesini sağladı. 37. dakikada ilk devrenin gol perdesini kapatan Burak Yılmaz, topu ayağının altından kaçıran Selim'e cezayı kesti. Karşı karşıya pozisyonda şık bir vuruşla kaleci Belec'i mağlup etmeyi başardı.

BURAK'TAN BİR GOL DAHA

Sarı-kırmızılılarda Burak Yılmaz, sağ kanattan ortasını kesen Sabri Sarıoğlu'nun ikramını geri çevirmedi.

Dakikalar 57'yi gösterdiğinde Selçuk sağ kanattan bindiren Sabri'ye oynadı. Sabri hiç bekletmeden son çizgi yakınlarından kale sahasına ortasını yaptı ev Burak net bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

HAMİT SKORU 5'LEDİ

Galatasaray'da iyi bir oyun ortaya koyan Emre Çolak, 59'da yerini Hamit Altıntop'a bırakırken, sahaya giren Hamit 3 dakika sonra golle buluştu.

Wesley Sneijder'in direkten dönen şutunu tamamlayan Hamit Altıntop, skoru 5-0'a taşıdı.

SEMİH KAYA DEVAM EDEMEDİ

Sarı-kırmızılıların savunmacısı Semih Kaya 73. dakikada yerini Hakan Balta'ya bıraktı. Bir sakatlık geçiren Semih, oyuna devam edemedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmazken mücadele Galatasaray'ın 5-0'lık galibiyetiyle tamamlandı

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Konyaspor, Süper Lig’de evinde oynadığı son 8 maçın 7’sinde gol yemişti.

Galatasaray’ın ligdeki son üç golü, kullanılan serbest vuruşları takiben geldi.

Galatasaray ligde bu sezon ilk kez bir maçta ikiden fazla gol attı.

Galatasaray, lig'de en son 2007-08 sezonunda deplasmanda 5 gol atmıştı. (33.hafta Sivasspor maçı)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0