Görüş Bildir
Haberler
Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ, Kapalı Maraş'ı Yenileyecek

Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ, Kapalı Maraş'ı Yenileyecek

Batuhan
28.10.2020 - 15:25

Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 46 yıl sonra açılan Kapalı Maraş'ın çevre düzenlemesi ve alt yapı çalışmalarını Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'nin birlikte yapacağını açıkladı. Kurum 'Buraya gelen vatandaşlarımızın sağlam ve güvenli şekilde gezmelerini temin edeceğiz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Kurum'a ziyareti sırasında, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Kutlu Evren, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Ziyaret sırasında incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Kurum, daha sonra açıklamalar yaptı.

"KKTC halkımızın ve turistlerimizin burada güvenli şekilde gezmelerini temin edeceğiz"

"KKTC halkımızın ve turistlerimizin burada güvenli şekilde gezmelerini temin edeceğiz"

Kurum, Maraş'ta yapılacak çevre düzenlemesi ve altyapılara ilişkin çalışmaları da Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ Başkanlığı bünyesinde hızlı ve aslına uygun şekilde yapacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

'Peyzaj düzenlemeleri olacak, ağaçlarımızı dikmek suretiyle buraya gelen vatandaşlarımızın sağlam ve güvenli şekilde gezmelerini temin edeceğiz. Yürüyüş ve bisiklet yolları yaparak, KKTC halkımızın ve turistlerimizin burada güvenli şekilde gezmelerini temin edeceğiz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
12
6
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Sancaktar

Allah aşkına şuraya dokunmayın bırakın öyle kalsın.dark turizmi adına altın bir yer burası.sıradan oteller yaparsanız kimse gelmez.çernobil Gibi dark turizmd... Devamını Gör