Görüş Bildir
Haberler
Koltuk ve Minder Kılıfları için Fermuar Çeşitleri

Koltuk ve Minder Kılıfları için Fermuar Çeşitleri

Fermuar Com
06.06.2018 - 16:45

Koltuk ve Minder Kılıfları için Fermuar Çeşitleri

Koltuk ve Minder Kılıfları için Fermuar Çeşitleri
İçeriğin Devamı Aşağıda

Koltuk kılıflarının rahat bir şekilde koltuk yüzeyinden çıkartılıp takılabilmesi için farklı çeşitteki fermuar tipleri kullanılmaktadır. Kılıflar rutin olarak temizlendiği ve düzenli olarak çıkarıldığı için takıp çıkarma sırasında fermuarın deforme olmaması için kalitesine ve dayanıklı olmasına dikkat etmeniz gereklidir. Koltuk döşemelerinde kullanılan fermuar tipleri genellikle naylon fermuar, polyester fermuar ve gizli fermuarlarken kılıfın tasarımı ve fermuarın görünmesi durumunda metal fermuar veya kemik fermuar modelleri de kullanılmaktadır. Naylon fermuar tiplerinden separe, dipli, x tipi ve o tipi fermuarlar kullanılabilir. Kılıflar mobilya kılıfları, ofis koltuk kılıfları ve araç koltuk kılıfları olarak birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. Döşemelik kumaşın kalınlığı ve ağırlığına göre değişiklik gösterirken seçtiğiniz kumaşın çeşidine göre hangi fermuar çeşitlerini kullanmanız gerektiğine bir bakalım;

Ofis koltukları ve mobilya koltuk takımları sürekli olarak kullanıldığından dolayı deforme olmaya çok müsaittir. Bundan dolayı sert ve ağır kumaşlar kullanılmaktadır. Sert tekstil kumaşları kullanılan koltuk kılıfları ve minder kılıf fermuarında genellikle N5 naylon fermuar ve N10 naylon fermuar kullanılır.

Koltuk ve Minder Kılıflarında Kullanılabilecek Fermuar Tipleri

N5 Dipli Plastik Naylon Fermuar        N10 Ters Dipli Naylon Fermuar 

Araç koltuk döşemeleri iki farklı kumaş türü ağırlıklı olarak tercih edilmektedir. Yumuşak bir yapısı olan sünger laminasyon kumaş kullanılırken deri kumaşta seçimler arasında yer almaktadır. Sünger kumaşlı bir kılıfınız varsa naylon fermuar kullanmalısınız. Kılıfın dışından fermuarın görünmemesi için gizli fermuar kullanmanızda fayda var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

N10 “O” Naylon Fermuar                                    Gizli Dokuma Naylon Fermuar

Mobilya koltukları, ofis koltukları, araç koltukları ve birçok alanda kullandığınız farklı kılıf türleri için ihtiyacınız olan tüm fermuar türlerini fermuar.com kalitesiyle satın alabilirsiniz. Toptan fermuar veya perakende olarak satın almak için 0 (212) 642 31 00 danışma hattımızdan bizi arayabilirsiniz.

Kaynak: Koltuk ve Minder Kılıfları için Fermuar Çeşitleri -

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın