Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Asla Hesap Vermek Zorunda Olmadığı 10 Önemli Şey

Kadınların Asla Hesap Vermek Zorunda Olmadığı 10 Önemli Şey

Cosmic Latte
10.05.2014 - 18:19 Son Güncelleme: 10.05.2014 - 18:45

Her şey hakkında yargılayın, konuşun. Açıklama isteyin. Ama bunlar hakkında değil.

Kaynak: http://www.hercampus.com/life/10-thin...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Abur cubur yemek.

İlla kötü bi ayrılık ya da regl dönemi geçiriyo olmanız gerekmez. Seviyosanız, yersiniz. Bitti.

2. Cinsel hayatlarının aktifliği / pasifliği.

Yargılamayın. Herkesin cinsel hayatı / tercihi tamamen kendine.

3. Ne kadar az / çok yemek yedikleri.

'Sabahtan beri hiçbir şey yemedim.' , 'Sadece salata yedim bugün onun da porsiyonu çok azdı.' 'Uff çok yedim öğlen.' bırakın bunları kızlar, yeme alışkanlıklarınız da sadece sizi ilgilendirir, isterseniz her öğün yersiniz. Rahat olun. Vücut sizin, mide sizin.

4. İlişki durumunuz.

Eğer bekarsanız 'neden yalnızsın ya ne de güzel kızsın halbuki' vs lafları yemek, ya da ilişkiniz varsa 'of çok evli hayatı, baya bağlısın sen ya bayık' lafları duymak zorunda değilsiniz.

5. Ugg giyip, Starbucks'ta takılmak.

Bütün bu 'tiki kız' ayaklarını bırakın, belki de gerçekten o ugglar inanılmaz rahattır ve sıcak tutuyordur? Ya da Starbucks'a gidiliyordur, çünkü kahvesi ya da tatlısı vs inanılmaz iyidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Baskın karakterli / mizacı sert olmak.

Yanlış anlamayın baskın karakterli, ne istediğini bilen biri olmakla cazgır olmak arasında dünyalar kadar fark var. Ne istediğini, nasıl istediğini bilmenin, ve onu hangi yollarla alabileceğinin farkında olmanın hiç bir yanlış yönü yok. Her şeyi ciddiye alıp hakkıyla yapan, aynısını karşısından da bekleyen biri olmak hiçte fena değil.

7. Duygusal olmak.

'Kadın işte abi hemen duygusala bağlıyo.' beyin yıkamasını unutun, insan olmanın doğası gereği, hepimiz duygusallaşıyoruz. Bazı insanlarsa karakter olarak daha duygusal ve naifler, bunda kötü bir yan yok, bunu kabullenmek güçlülüktür asıl.

8. Beğendiğiniz erkek tipi.

Herkes 'piç' ya da 'efendi' adam tercih etmek zorunda değil, bazıları belli kalıplara koymadan, kimini dudağından kimini gözünden beğenir. Niye olduğunu kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz, hoşlanıyorsanız,hoşlanıyorsunuz.

9. Politik görüşleriniz.

İnansanız da inanmasanız da hala gençsiniz. İnsanoğlu sürekli büyüyor, büyüdükçe de öğreniyor. Bu yüzden politikanın A sından Z sine her şeyini bilmeniz, yetişmeniz asla mümkün olmayacak. Neye yakın / uygun duruyorsanız, orada kalın. Önemli olan kendinizi politik görüşlerinizi savunan bir tarafla ifade edebiliyor olmanız.

10. Kilonuz.

Tiroit problemi ya da değil, metabolizma hızı ya da değil, yemeyi sevmek ya da değil. Hiçbir hastalığın arkasına vs sığınmak zorunda değilsiniz, kilolu olmak / kendinizi kilolu hissetmek ayıp değil ve bunun açıklamasını kimseye borçlu değilsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
1
0
0