Görüş Bildir
Haberler
Kızlar Toplanın! Erkeklerden Kadınlara Onların Dünyasını Açık Bir Kitap Gibi Okumanızı Sağlayacak 23 Tavsiye

etiket Kızlar Toplanın! Erkeklerden Kadınlara Onların Dünyasını Açık Bir Kitap Gibi Okumanızı Sağlayacak 23 Tavsiye

Melis
13.03.2019 - 17:51

Hiçbir zaman iki taraf da birbirini tamamen anlayamayacak olsa bile yapabileceğimiz tek şey denemek. Bu nedenle erkekler de kadınların onları daha kolay anlayabilmesi için iç dünyalarının sır perdelerini birazcık aralamışlar. İşte erkeklerden kadınlara 23 tavsiye!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Bir erkekten istediğiniz şeyi almanın en kolay yolu, onu açıkça söylemektir."

@DepressedBard

2. "Sizin ne kadar popüler olduğunuzla ilgilenmiyoruz; bu, ilişki içerisinde öz güveninizi düşürmesin."

@Mongo0se

3. "Ne zaman bir erkek pantolonunu çıkarıp, ayağıyla havaya fırlatıp, eliyle tutarsa kendini bir ninja gibi hisseder."

@Ur_Boi_SlippyD03

4. "Eğer yalnız olmak istediğimizi söylüyorsak bu sizinle olmak istemiyoruz demek değil; sadece yalnız olmak istiyoruz demek."

5. "Sizden her zaman büyüleyici görünmenizi beklemiyoruz. Sonuç olarak birlikte yaşlanıyoruz ve size baktığımızda hala yıllar önceki o kadını görüyoruz. İşin güzelliği de burada."

@Duesizzle

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Erkekler birinin ağladığını gördüğünde; ilk içgüdüsü bir an önce sorunu çözmek olur. Bu yüzden ağladığınız zaman bize "yalnız kalmaya ihtiyacım var" ya da "beni dinlemeni istiyorum" gibi şeyler söyleyin."

@realbadaccountant

7. "Erkekler genellikle ipucunu almazlar. Mesela 'çok üşüdüm' demek yerine 'bana bir battaniye uzatır mısın' deyin."

@Frazzman

8. "Genellikle nerede randevuya çıktığımızı umursamıyoruz. Şık bir restoran da olur hamburgerci de. Eğer açsak her şeyi yeriz."

@Rabidrabitz

9. "Saçınızın güzel olduğunu söylüyorsak muhtemelen ciddiyizdir. Çünkü bizim için düz saç da kıvırcık saç da aynı. Kestirince de beğeniyoruz sabah kalktığınız haliyle de..."

@banjohusky95

10. "Bir keresinde bir arkadaşımın arabasını tamir etmiştim. Evine gelip duş almak ister miyim diye sormuştu ve hayır demiştim çünkü yedek kıyafetim yoktu. Olayı sonradan anladım."

@JohnnyMopper

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "İşten geldiğimiz zaman bize bir yarım saat dinlenme süresi verin. Çünkü beynimiz hala dolu oluyor ve söylediklerinizi anlayamıyoruz."

@frozenartic

12. "Çoğu erkek, erkek arkadaşına genellikle iltifat etmez çünkü bunun çok erkeksi olmadığını düşünür. Ama bu iltifat almayı sevmiyoruz demek değil."

@konniekhan-126

13. "Erkekler onlara bir şeylerin direkt eline verilmesi yerine fırlatılarak verilmesine bayılırlar."

@andytheg

14. "Hepimizin içinde küçük bir köpek var. Biraz sırtımızı kaşır, kulaklarımızla oynarsanız mutlu bir insana dönüşürüz."

@literallyaspoon

15. "Size çok uymayan hobilerimiz olabilir ama bunlara biraz olsun ilgi gösterdiğinizde çok mutlu oluyoruz."

'Mesela kız arkadaşım ben oyun oynarken yanımda oturur, izler ve sorular sorar. Bu bana çok iyi hissettiriyor.' @BlueLantern84

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. "Erkekler de ilk adımın atılmasını severler."

@IAmMohit 

'Aynı yerde çalışıyorduk ve bana gelip akşam yemeği yemeyi teklif etmişti. 'Başka kim geliyor' diye sorduğumda da 'Baş başa oluruz diye düşünmüştüm' demişti. Bence bu çok havalıydı.Şu an nişanlıyız.' @Justyburger

17. "Bir erkek seni izliyor sanabilirsin ama genellikle boş boş dalmış ve 'bir bira dükkanı mı açsam ya' tarzı şeyler düşünüyor oluyoruz."

@UVLsystem

'Daha bu sabahımı dört saat boyunca savaş uçaklarına bakarak geçirdim. Sonra da uzun uzun T-rexleri düşündüm. Eşim ondan bir şey sakladığımı sandı fakat ben sadece düşünüyordum. Bir t-rex savaş uçağı kullanmaya çalışsa nasıl olurdu?' @pm_me_ur_rice_noodle

18. "Bizim de bazen sevgi görmeye ihtiyacımız oluyor. Hafif bir sırt sıvazlama ya da sarılma bize kendimizi iyi hissettiriyor."

@Thadota7717

19. "Biz de duygusal anlar yaşayabiliyoruz ya da depresif olabiliyoruz. Ama bize ne olduğunu sormazsanız asla gelip anlatmayız."

'Ayrıca konuşmak istemediğimizi söylediğimizde üstelerseniz de rahatsız oluruz.' @jamestar1122

20. "Erkeklerin bir "hiçlik" kutusu vardır. Yani bir şey olmuş sanarsınız ama "bir şey yok" dersek cidden bir şey yoktur."

@AmericanPixel

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. "Cevap vermiyorsak ya da sizi aramıyorsak beklemeyin. Demek ki istememişiz. Zaten neden bu kötü olarak anlaşılıyor ki?"

'Bir keresinde kız kardeşim bana bir arkadaşıyla randevu ayarlamıştı. Ama kızdan çok da hoşlanmadım. Kız kardeşim gelip onu aramadığım için bana kızmıştı. Birinden hoşlanmamanın nesi yanlış?' @ModernTenshi04

22. "Uyurken bazen biz de sarılan değil sarınılan taraf olmak istiyoruz."

@fire_biscuit

23. "Kendimizi para kazanmak, duygusal olmamak, güçlü olmak zorunda hissediyoruz. Bu yüzden çok streslenebiliyoruz. Sanki korkmaya ya da yardım istemeye bir hakkımız yokmuş gibi hissedebiliyoruz."

@ImprovObsession

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
364
94
38
26
11
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mls

11. "İşten geldiğimiz zaman bize bir yarım saat dinlenme süresi verin. Çünkü beynimiz hala dolu oluyor ve söylediklerinizi anlayamıyoruz." Biz işten gelmiyo... Devamını Gör

H Tuğkan Kibar

e sen de dinlen bi yarim saat? senin beynin taramali tufek gibi devam edebiliyor olabilir, bizim ki etmiyor ne yapalim :)

WHOAMI

bazıları doğru tespitler.

Kzlt

Kişisel iç dünyanın kabile olarak erkeklere genellemesi.