Görüş Bildir
Haberler
Kız Öğrencilerini Taciz Etmekle Suçlanan İlkokul Öğretmeni, Görevinden Alındı

Kız Öğrencilerini Taciz Etmekle Suçlanan İlkokul Öğretmeni, Görevinden Alındı

Onedio Medya
28.03.2015 - 11:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, dört kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında adli ve idari soruşturma başlatılan ilkokul öğretmeni 45 yaşındaki K.P., görevden alındı.

Gündoğan Mahallesi’ndeki Nafiz Ilıcak İlkokulu’ndaki yaşları dokuzla 10 arasında değişen dört kız öğrencinin ailesi, 23 Mart’ta öğretmen K.P.’nin çocuklarını taciz ettiği gerekçesiyle okul müdürü ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayette bulundu. Veliler, K.P., hakkında ayıraca savcılığa da suç duyurusunda bulundu.

 ‘Okul müdürü de olaydan haberdar’

Velilerden isminin açıklanmasını istemeyen T.K., taciz olayının ilk olarak rehber öğretmen M.A.’nın sınıfları dolaşırken tesadüfen ışıkları söndürülmüş bir odada K.P.’yi kucağındaki bir kız öğrenciyi taciz ederken görmesiyle ortaya çıktığını belirtti. T.K., okul idaresinin de uzun süredir taciz olayından haberdar olduğunu söyleyip “Ancak, okul müdürü K.B., ‘Aman okulun adı çıkmasın. Emekliliğime de az bir zaman kaldı’ diyerek, olayı sümen altı etti” dedi.

Öğretmen suçlamaları yalanladı

Soruşturma kapsamındaki ifadesinde, çocukları çok sevdiğini belirten K.P.,“Kucağımda çocuğu görenler iftira atıyorlar. Ben böyle biri değilim. Yanlış anlaşıldım” diye konuştu. Görevinden alınan öğretmenin ilçeyi terk ettiği ifade edildi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, olay kendilerine intikal eder etmez soruşturma başlattıklarını belirtip, “Öğretmeni görevden uzaklaştırdık. Şu anda idari ve adli soruşturması devam ettiği için başka bir şey söylemek doğru değil” diye konuştu.

Diken

Kaynak: http://www.diken.com.tr/kiz-ogrencile...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
3
1
1
1
0