Görüş Bildir
Haberler
Kız Babalarının Bu Dünyadaki Süper Kahramanlar Olduğunu Kanıtlayan 14 Gösterge

etiket Kız Babalarının Bu Dünyadaki Süper Kahramanlar Olduğunu Kanıtlayan 14 Gösterge

Çocuk sahibi olmak dünyanın en muhteşem hislerinden bir tanesi. Anne olmanın güzelliğini hiç tartışmıyoruz elbette ama bir de babalar var. Eğer bir kız babasıysanız, bu şahane duyguları yaşamamanız imkansız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu dünyada kızların nazının en çok geçtiği erkek babalarıdır. Hayattaki duruşu dimdik olan o koca adamlar, belki de bir tek kızlarının karşısında bu kadar pamuk gibi olurlar.

2. Belki anneler gibi 9 ay 10 gün boyunca karınlarında taşımazlar ama kızlarıyla kurdukları o özel bağ, onları bir ömür baş tacı yapar.

3. Bunca yaşına rağmen her şeyi çözdüğünü düşünen kocaman babalar, kız babası olunca dünyaya çok daha ince, çok daha farklı renklerde bakmaya başlarlar.

4. Uyum sağlamak nedir, ayak uydurmak nedir hepsini yeni baştan öğrenirler kız babaları...

5. Bugüne kadar belki birçok şeye hiç düşünmeden "Hayır" diyebilmişlerdir de, kızlarına o "Hayır" hiç sökmez; bunu çok iyi bilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeri geldiğinde oyun oynanacak arkadaş, yeri geldiğinde bu karışık dünyayı kızları için en basit hale getiren bir filtre oluverirler.

7. Koskoca adamlar, yeni okula başlayan bir çocuk gibi her şeyi sıfırdan öğrenmeye başlarlar kızlarıyla birlikte.

8. Sevmek, sevilmek gibi duygular kız babası olunca daha bir anlam kazanır. "Sevmek" fiili, onlar için hiç bu kadar dolu dolu olmamıştır...

9. Kızları için babaları, kötülüklerin karşısında duran kocaman güçlerdir; işte bu yüzden babalar, ihtiyaç anında basılacak ilk acil düğmedir.

10. Kızlarının her an yanlarında olabilmek için zamanı yavaşlatmak isterler. Yaşlanmak eskiden dert değildir; ta ki kızları doğana kadar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Süper kahraman olmak gibidir kız babası olmak. Bazen görünmez olup gözünü bir dakika kızından ayırmamak ve ihtiyacı olduğunda onun yanına ışınlanmaktır.

12. Yüreğinin bir tarafı her daim ayaktadır kız babalarının. Kaygı, mutluluk, gurur, insana dair ne kadar karmaşık his varsa hepsini her dakika yaşarlar.

13. Bir babanın mutluluğu, kızlarının mutluluğuna bağlıdır. Onlar gülerse güler, onlar üzülürse canlarından can gider. Kızlarından sonra dünya, onlar için ince ve kırılgan bir cam gibi olmuştur artık.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
404
190
90
9
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
B. Barnes

Allahım bana da böyle instsgramdan paylaşacağım manzaralar nasip et.

Pasif Kullanıcı

çok tatlısınız be :D Allah bütün erkeklere kız babası olmayı nasip etsin.benim kardeşimde kız babası.o pembe çoraplarını giysilerini giydirirken ki yüz ifad... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Amin.