Görüş Bildir
Haberler
Kız Arkadaşınızın En İyi Arkadaşıyla Tanışmadan Önce Bilmeniz Gereken 14 Şey

Kız Arkadaşınızın En İyi Arkadaşıyla Tanışmadan Önce Bilmeniz Gereken 14 Şey

diazepam
09.12.2014 - 14:36 Son Güncelleme: 09.12.2014 - 14:40

Sevgilinin en iyi arkadaşı ile tanışmak erkekler için ilişkinin geleceği açısından önemli bir testtir. Çünkü en iyi arkadaşın sonrasında sevgilinize vereceği brifin önemi büyüktür. Geçme notuna %60 etki yapacak bir vizeye girmek gibidir. Eğer bu aşamayı başarıyla geçerseniz, ilişkiniz bundan sonrasında bir rahatlama evresine girecektir ama yok kız arkadaşınızın en iyi arkadaşı sizin hakkınızda olumsuz görüş bildirirse bunu yıkmak için finalden en az 80 almanız gerekecektir. Sizi heyecanlandırmak istemiyoruz ama kız arkadaşınızın en iyi arkadaşı ile tanışmaya giderken şunları aklınızda bulundurursanız belki size yardımı dokunur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizin kız arkadaşınızla yaptığınız tüm kavgaları biliyor ve her defasında onun tarafını tuttu.

2. Sizin tüm zayıf noktalarınızı, kusurlarınızı, salaklıklarınızı, vs. biliyor ve çoğunlukla bunlara katıla katıla güldü.

3. Sizin garip huylarınızı çok iyi biliyor, mesela gerildiğinizde tırnaklarınızın kenarını koparırcasına yediğinizi biliyor.

4. Sizin garip cinsel isteklerinizin farkında... Ayak başparmağı emmek mi, ıyyyy!!

5. "Selvi boylum al yazmalım" filminin sonunda salya sümük ağladığınızı biliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilileriniz hakkında ziyadesiyle bilgi sahibi, sizin Facebook hesabınızda geceler boyu dolaştı.

7. İlk buluşmanızda belki dekolte bir şeyler giyecek, acaba bu bir test mi? gözlerinizin nereye kaydığına mı bakacaklar?

8. İlk tökezlediğiniz an suratını asacak ve sevgiliniz de aynı anda kolunuza vurup kaş göz işareti yapacak... Şimdi ne yapacaksınız?

9. Sevgilinizden ayrıldıktan sonra daha eve bile varmadan telefondan sizin hakkınızda konuşmaya başlayacaklar.

10. Size, sizin bile hatırlamadığınız sorular soracak... Hani şu hakkında tweetler attığınız hatırladınız mı? Evet, Twitter hesabınıza da hakim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gücünün farkında, sizi tek bir sözüyle alt edebileceğini biliyor, size asla eyvallahı yok, ama sizin onun üzerindeki etkiniz sıfıra yakınsıyor.

12. Kız arkadaşınızın size asla soramayacağı soruları o soracak ve tabii ki kız arkadaşınız bu sorulara "ya Merve sıkıştırmasana aşkımı..." diye karşılık verecek ama mutlaka cevaplamak zorunda kalacaksınız.

13. Size kendi erkek arkadaşı ile ilgili sorular soracak ve siz sevgilinizin size bu konuda anlattığı hiçbir şeyi bilmiyorsunuz unutmayın!

14. Sevgiliniz bir ara tuvalete gidecek ve siz başbaşa kalacaksınız, gözlerinize ve sözlerinize çok dikkat edin, sınanıyorsunuz.

Bonus - Sevgiliniz dönünce "ee ne konuştunuz ben yokken" diye soracak, cevap verecek malzemeniz olsun, mal gibi oturup kalmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
8
6
3
2
2
2