Görüş Bildir
Haberler
Kız Arkadaşınızın Asla Basmamanız Gereken 10 Damarı

etiket Kız Arkadaşınızın Asla Basmamanız Gereken 10 Damarı

Cosmic Latte
02.08.2014 - 19:02 Son Güncelleme: 02.08.2014 - 19:03

1. "Biraz sakin olur musun?" lafını etmek.

Eğer bu damara basmayı düşünüyorsanız, basmayın. Bu biraz, vantilatörü kapatmaya çalışırken, yanlışlıkla en yüksek hıza almak gibi bir travmadır. Ona ne hissetmesi gerektiğini, hangi modda olması gerektiğini asla söylemeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kavgaya yol açabilecek şakalar yapmak.

Kıyafetinin çirkinliğiyle ilgili espriler, nefret ettiği kişiyi korumaya yönelik söylemler, başka kızların güzel yönleriyle ilgili gereksiz dürüstlükler vs... Bunlar riskli hareketler.

3. Sosyal medyada potansiyel tehdit olarak görülen kızın postlarını ya da fotoğraflarını like'lamak.

Sosyal medyada eski sevgili ya da sevgiliniz tarafından tanınmayan bir 'yelloz'la girdiğiniz herhangi bir iletişimde bulunduğunuz takdirde kıtır kıtır doğranmaya hazır olun. Size, 'Aşkım sence bu kız güzel mi şimdi ya?' diye bir soru sorsa bile, ya da 'beğen' butonuna basmanızı teşvik etse bile, şöyle bir bakın 'yok beaaaa' diye geçip gidin. Sakın o tuzağa düşüpte 'e yani fena değil' falan demeyin.

4. Hazırlanırken daha çabuk olmasını istemek. "Ağaç oldum burda hadi ya hadi!"

Bu damara basmadan önce, şunu unutmayın ki siz ona bağırsanız da, tatlı dille çabuk olmasını söyleseniz de, o hazır olmak için istediği zamanı harcayacak. O zamanı değiştiremeyeceksiniz, kısaltamayacaksınız. O yüzden nefesinizi yormayın, bağırıp tartışıp, dışarı çıktığınızda size yapacağı surattan kaçının.

5. O tartışmak isterken, "sessiz kalma" hakkınızı kullanmaya çalışmak.

Aslında siz 'tartışma' damarına basmamak için sessiz kalırken, o tartışmak istediği için 'sessiz kalma' damarına basmış oluyorsunuz. Biliyoruz, biraz karışık, ama eğer istiyorsa tartışın. Kaçış yok.

6. "Regl mi oldun? Bu ne sinir?" diye sormak.

Bu aslında tam olarak iki sebepten kötü bir fikir. Birincisi; onun bu tepkisinin, ya da sorunu her neyse onun tamamen saçma ya da geçersiz olduğunu, vücudunun verdiği hormonal etkiyle bunları söylediğini ima etmiş oluyorsunuz. İkincisi; eğer gerçekten regliyse, o dönemde ne kadar 'çekilmez' olduğunun standartlığını ima etmiş oluyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Aslında tam olarak büyütecek ne olduğunu biliyorken "bunda bu kadar büyütecek ne var?" diye sormak.

Bu damara bastığınızda, bu demektir ki kız arkadaşınız bir şeylerden memnun değil ve siz o kadar az dikkatli ya da umursamazsınız ki, ne olduğunu ne bittiğini bile bilmiyorsunuz. En azından onun perspektifinden durum bu! Ve hele ki tam olarak büyütecek ne olduğunu ve sorunu biliyorken, ayak yapmanız, ve onun bunu anlaması, sizin sorunları çözmek yerine kaçamak agresif cevaplarla onu daha da sinirlendirme yoluna girdiğinizi gösterecektir.

8. Nefret ettiği kıza güzel, çekici, seksi vs. demek.

Bunları söyleyerek tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Sürekli diğer kızdan hoşlanmadığını, nefret ettiğini söyleyen kız arkadaşınız, kızın çekici olup olmadığını zaten biliyor, bunu vurgulamanız, sizin durup durup onun hakkında düşündüğünüz sinyalini kız arkadaşınıza verecektir. Ve Allah muhafaza bundan sonra siz ve o kız aynı sokaktan geçse bile, tüm paranoyalara hazır olun.

9. "Ya annem gibi davranmayı kes." , "Annem gibi konuşuyorsun bazen." söylemleri.

Bu damar, eğer annenizin daha önceden ne kadar kontrölcü, katlanılmaz biri olduğunu kız arkadaşınızla paylaştıysanız basılmayacak bir damar haline gelir.

10. "Ağır hakaretler" kartını oynamak.

Kavga anında, ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin, terbiyenizi kaybedip kız arkadaşınız sıfatındaki insana 'kaşar, o***pu, aşifte' vs. gibi laflar ederseniz, bu demektir ki ilişkiyi bitirmeye ve en ufak geri dönüş yolu bırakmamaya hazırsınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
14
7
7
7
7
4