Görüş Bildir
Haberler
Kişiliğinizin Derinliklerine İnin! Bilinçaltınız Neye Takıntılı?

etiket Kişiliğinizin Derinliklerine İnin! Bilinçaltınız Neye Takıntılı?

Osman Avcı
01.10.2014 - 11:08 Son Güncelleme: 01.10.2014 - 11:23

İnsan zihni buzdağının görünen yüzü gibidir. Altında neler yatar, bir bilseniz!.. Peki sizin bilinçaltınızda neler yatıyor? Merak ediyorsanız buyrun teste :)

Buradan esinlenilmiştir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Size mutluluk konseptini en iyi anlatan fotoğraf hangisi?

2. Hangi fotoğraf, size en ilginç hikayeyi anlatıyor?

3. Peki ya, hangi fotoğraf sizi çocukluğunuza götürür?

4. Pekii, hangi fotoğraf nostaljik duygularınızı depreştirir?

5. Hangisi sizi yalnız hissettirdi desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıradaki soru renkle alakalı. Hangi fotoğraf, en iyi renk uyumunu içeriyor?

7. Peki ya hangi fotoğraf size eski ilişkilerinizi hatırlattı?

8. Son olarak, sadece gözünüze hoş gelen fotoğrafı seçin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Seks" çıktı!

"Seks" çıktı!

Sizin bilinçaltınız sekse takıntılı!

Evet evet doğru okudunuz ve bunda utanacak sıkılacak hiçbir şey asla yok! Seçtiğiniz fotoğraflar doğrultusunda sizin zihninizin seksle dolup taştığını söylemek gerek. Cinselliği seviyorsunuz, size ilham veriyor ve hayata tutunmaya motive ediyor. Cinsel olarak da kendinizi tanımlayabiliyorsunuz. Ancak bu asla bir sorun teşkil etmiyor; aksine sağlıklı insanın bilinçaltı sekse takıntılı olur. Sadece fizikselden ziyade, duygusala yönelmeniz tavsiye edilir nacizane..

"Bilgi" çıktı!

"Bilgi" çıktı!

Sizin bilinçaltınız bilgiye takıntılı!

Seçtiğiniz fotoğraflar doğrultusunda, sizin bilinçaltınızda bilgiye ve öğrenmeye değer verdiğinizi söyleyebiliriz. Bir insanın bilinçaltı bilgiye takıntılıysa, o kişinin öğrenme süreci hiç durmuyor demektir. Bu durum başkalarının uğraşıp uğraşıp anlayamadığı şeyleri, sizin saniyeler içinde anlamanızı açıklıyor. Bir zihin düşünün ki, sürekli merak eden ve sürekli çalışan. Aydınlanmış ve aydınlatmaya açık birisiniz kısaca.

"Doğa" çıktı!

"Doğa" çıktı!

Sizin bilinçaltınız doğaya takıntılı!

Seçtiğiniz fotoğraflar doğrultusunda, sizin bilinçaltınızın yemyeşil doğa gibi olduğunu söylemek gerek. Küçüklüğünüzden beri doğayla ilgili hemen hemen her şey iliginizi çekti: Piknik, kamp, doğa yürüyüşü vb. Hayvanlarla da çok iyi geçinebiliyorsunuz. Yani insan dışı tüm varlıklarla aranız çok iyi. Son olarak diyebiliriz ki, doğa sizin için büyülü bir yer gibi ve şehirden uzaklaşıp gerçek doğanın içine girdiğinizde kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Bilinçaltınız öyle söylüyor!

"Sevdiğiniz Birisini Kaybetme Korkusu" çıktı!

"Sevdiğiniz Birisini Kaybetme Korkusu" çıktı!

Sizin bilinçaltınız sevdiğiniz birisini kaybetme korkusuyla dolu!

Seçtiğiniz fotoğraflar doğrultusunda, sizin duygusal bir insan olduğunuzu söylemek gerek ve oldum olası da böyleydiniz. Çoğu kişinin aksine, siz çok çabuk olgunlaştınız ve olgunluğun gereği olarak öğrendiğiniz ilk şey, insanların hep gittiği ve hiç geri dönmediği; ayrılıkta da böyle, ölümde de böyle. Bu fark ediş, sizi sevdiklerini umursayan bir insan yaptı. Gitseler bile, gözünüz arkada kalmıyor ve dünyanın en kötü lafı 'keşke'nin sizin bilinçaltınızda kırınıtısı bile kalmıyor!

"Kaybetme Endişesi" çıktı!

"Kaybetme Endişesi" çıktı!

Sizin bilinçaltınız kaybetme endişesine takıntılı!

Seçtiğiniz fotoğraflara göre, kendinizden çok büyük beklentileri olan biri olduğunuzu söylemek elzem ve bu hep böyleydi. Bu sizi yıllar için eğitti ve zeki, başarılı bir yetişkin oldunuz. Fakat bu süreçte sizin en büyük yardımcınız zihninizi kaplayan kaybetme korkusu. Bu, zaman zaman anksiyeteye (kaygı) neden olsa da, entelektüel ve yaratıcı insanın bu türden sorunları çok normaldir. Ancak yine de size kötümser demek yanlış olmaz. Çünkü bilinçaltınız hep kaybettiklerinizi hatırlıyor. Fakat başarılarınız kefede her türlü ağır basar, sıkıntı yok!

"Başkalarının Sizin İçin Ne Söylediği" çıktı!

"Başkalarının Sizin İçin Ne Söylediği" çıktı!

Sizin bilinçaltınız başkalarının sizin hakkınızda ne söylediğine takıntılı!

Seçtiğiniz fotoğraflara göre, sizin bilinçaltınızı yaşadıklarınız ve gördükleriniz inşa etmiş. Küçük yaşlardan beri kötü dedikodulara maruz kalmışsınız ve büyüdüğünüzde böyle bir takıntı size miras kalmış. Topluma uymak, hakkınızda kötü söz duymamak gibi bir endişeye sahipsiniz, ki bizce çok gereksiz. Çünkü başkalarına bir şey beğendirmek zorun zoru. Onun için takmanız gereken tek şey, keyfiniz ve kahyası olmalı ;)

"Aşk" çıktı!

"Aşk" çıktı!

Sizin bilinçaltınız aşka takıntılı!

İnsanın bilinçaltını inşa eden şey, çocuklukta gördükleridir ve seçtiğiniz fotoğraflara göre, sizin sevgiyle yetiştiğinizi ve ilgi merkezi olarak büyüdüğünüzü söylemek gerek! Birçok arkadaş, kardeş, kuzene de sahipsiniz. Bu yüzden oldum olası etrafınızda hep bir sevgi çemberi vardı. Bu yüzden zihniniz tamamen doğru kişiyi, sizi sevecek, sizin de onu seveceğiniz birisini aramakla meşgul. Kısaca mutlu olmak istiyorsunuz, kim istemez ki! Çoğu kişi mutluluğu başka yerde arasa da, siz en doğru yerde arıyorsunuz: Aşk'ta!

"Yemek" çıktı!

"Yemek" çıktı!

Sizin bilinçaltınız yemeğe takıntılı!

Seçtiğiniz fotoğraflara göre, sizin alter-egonuz da, egonuz da, süper-egonuz da yemeğe takıntılı. Bu, güzel yemek yemek olur, yemek pişirmek de olur, fark etmez! Ancak bilinçaltınızı sadece bununla açıklamak yetersiz kalır. Şöyle ki: Yemek, evi temsil eder ve sizin için de evinize bağlı bir insan demek doğru olur. Sadıksınız, rutini çok seviyorsunuz ve sizden çok iyi anne/baba olur bu bakımdan. Ayrıca yemeğin temsil ettiği bir diğer kavramsa güçtür. İyi yemek + sadakat + güç = güven veriyorsunuz kısaca! Bilinçaltınız ocakbaşı gibi mübarek :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
863
264
214
108
99
65
63