Görüş Bildir
Haberler
Kişiliğinizi Doğrudan Yöneten Ay Burcu Aslında Tam Olarak Ne? Ay Burcu Nasıl Hesaplanır?

etiket Kişiliğinizi Doğrudan Yöneten Ay Burcu Aslında Tam Olarak Ne? Ay Burcu Nasıl Hesaplanır?

Fulin
16.09.2016 - 00:03 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 13:31

Ay burcu: güneş burçlarından farklılaşan ve doğduğunuzda Ay'ın bulunduğu aya göre hesaplanan burcunuzdur.

Hemen herkes burcunu ve yükselenini bilir. Peki Ay burcunuzu biliyor musunuz? Son dönemde popüler olan Ay burcu nedir nasıl hesaplanır, ay burcunuzu nasıl öğrenirsiniz ve yeni burcunuzun özellikleri nedir diye merak ediyorsanız, buyurun içeriğe. Bu içeriğimizle birlikte ay burcu hesaplamayı, yükseleni, özellikleri gibi pek çok bilgiye ulaşabileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcumuzun aslında Güneş burcu olduğunu bilmeyen yoktur.

Burcumuzun aslında Güneş burcu olduğunu bilmeyen yoktur.

Doğum günümüzde Güneş'in konumu burcumuzu belirler.

Hepimizin doğumunda Ay'ın da bir konumu var.

Bu da Ay burcumuzu belirliyor.

Peki Ay burcu nasıl hesaplanır?

Peki Ay burcu nasıl hesaplanır?

Çok basit, göstereceğimiz adımları takip edin.👇

Öncelikle doğum yılınız ve ayınızın kesiştiği burcu bulun. Ay burcu hesaplama tablosu size yardımcı olacak.

Öncelikle doğum yılınız ve ayınızın kesiştiği burcu bulun. Ay burcu hesaplama tablosu size yardımcı olacak.

Örneğin 1996 yılının Ocak ayında doğduysanız, gördüğünüz gibi Boğa oluyor. Bu Ay burcunuz değil.

Şimdi de doğum tarihinizin denk geldiği sayıyı bulun.

Şimdi de doğum tarihinizin denk geldiği sayıyı bulun.

Örneğin ayın 5'inde doğduysanız sayınız 2.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk bulduğunuz burçtan itibaren bulduğunuz sayıyı sayın ve Ay burcunuzu bulun.

İlk bulduğunuz burçtan itibaren bulduğunuz sayıyı sayın ve Ay burcunuzu bulun.

Yukarıdaki örneğe göre Boğa'dan 2 burç sayınca Yengeç burcuna ulaşıyorsunuz, yani Ay burcunuz Yengeç oluyor.

Ay burcunuzu bulduysanız, şimdi de özelliklerinize bakalım.

Ay burcunun bilinçaltını, kişiliği yönettiğine inanılır. İstatistik çalışmalar göstermektedir ki, ilk dördün sırasında doğan insanlarla, son dördün sırasında doğan insanlar bile farklıdır. Son dördünde yani Ay küçülürken doğanlar, daha içe dönük insanlardır. Daha dışa dönük insanlar ise çoğunlukla kavuşum sonrasında yani Ay büyürken doğanlardır.

1. Ay burcunuz Koç'sa,

1. Ay burcunuz Koç'sa,

Duygularınızın oluşması için fiziksel deneyimlere ihtiyaç duyarsınız. Fiziksel amaçlarınızın hemen yerine gelmesini istersiniz. İhtiraslı, enerjik ve maceraperestsiniz. Uzun vadeli her şey sizi sıkar. Sabırsız ve tez canlısınız, çabuk sinirlenirsiniz. Otorite sizi rahatsız eder. Cesur ve güvenilirsiniz. Fikirleriniz parlaktır.

2. Ay burcunuz Boğa'ysa,

2. Ay burcunuz Boğa'ysa,

Tutucusunuz, fizik yapınız güçlüdür, refah ve konfor ister, sosyal statü ve varlık ararsınız. Soğukkanlısınız ama kin tutarsınız. Kendi kendinize yetersiniz. Sözünü tutmayanlardan ve tutarlı olmayanlardan nefret edersiniz. Kötü sonuçları kabullenmeyi sevmezsiniz.

3. Ay burcunuz İkizler ise,

3. Ay burcunuz İkizler ise,

Konuşkansınız, meraklısınız ve zekanız esnektir. Teşvik edilmeyi beklersiniz. Detayları gözden kaçırıyorsunuz. Sır saklarsınız, yalnızlığı seversiniz. Sinir sisteminiz hassastır. Ani kararlar verirsiniz. Hayatınızda sık sık değişiklik olsun istersiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Ay burcunuz Yengeç'se,

4. Ay burcunuz Yengeç'se,

Sezgileriniz güçlüdür. Yaratıcısınız. Sahip çıkıcı ama utangaçsınız. Misafir seversiniz. Bir konuyu üstlenmek istemezsiniz. Aile bağlarınız kuvvetlidir. Beslenmek sizin için duygusal bir tatmindir. Ev hayatını seversiniz. Bazen bunu abartırsınız.

5. Ay burcunuz Aslan'sa,

5. Ay burcunuz Aslan'sa,

Yüce gönüllü ama ihtiraslısınız. İnatçı ve dik kafalı bir idealistsiniz. Sahiplenici değilsiniz ama kıskançsınız. Yönetmek istersiniz. Sanatsal becerileriniz vardır. Övünmekten hoşlanırsınız. İstekleriniz çabuk karşılanmalıdır. Ekonomi ve finans konuları size göredir.

6. Ay burcunuz Başak'sa,

6. Ay burcunuz Başak'sa,

Romantizm sandığınız şey merhamet ve ihtirastır. Alaycı olabilirsiniz. Ciddisiniz fakat bazen gerçeklerden uzaklaşıyorsunuz. Sömürüden hoşlanmazsınız. Entelektüelsiniz ve idealleri savunursunuz. Titiz sayılırsınız. Düşünce ve hislerinizi açıkça söylersiniz.

7. Ay burcunuz Terazi'yse,

7. Ay burcunuz Terazi'yse,

Yalnız yaşamak siz göre değildir. Yeterince romantiksiniz. Ekip çalışmalarına uygunsunuz. Sevilmek istersiniz. Planlamalarda başarılısınız ve estetik zevkleriniz vardır. İyi giyinmeyi sever, hukuk ve sanattan hoşlanırsınız.

8. Ay burcunuz Akrep'se,

8. Ay burcunuz Akrep'se,

Seksüel yönünüz güçlü. Ruhsal değişimleriniz sıktır. Zorlukları aşma gücünüz vardır. Sır saklar ve başkaları hakkında bilgi almayı seversiniz. Kavgacı olabilirsiniz ve kesin alışkanlıklarınız vardır. Yaşamsal zevkler sizi ilgilendirir. İçgüdüleriniz güçlüdür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Ay burcunuz Yay'sa,

9. Ay burcunuz Yay'sa,

İdealist ve romantiksiniz. Risk alırsınız. Dürüstsünüz, samimi olmaya eğiliminiz vardır. Bazen sabırsız ve kararsız olabilirsiniz. Rol yapmaya yeteneklisiniz. Sizden güçlülerden etkilenirsiniz. Bağımsızlık ararsınız. Sevgili olmaktan çok iyi arkadaş olursunuz. Bilgi ve zekaya saygınız vardır.

10. Ay burcunuz Oğlak'sa,

10. Ay burcunuz Oğlak'sa,

Pratik ve gelenekçisiniz. Sizinle aynı görüşte olmayanlarla ilişki kurmakta zorlanırsınız. Hep endişelisiniz. İlişkilerde nerede duracağınızı bilmelisiniz. Hırslısınız. Karşı cinsle ilişkilerde çoğu zaman sorunlarla uğraşırsınız. Materyalist olabilirsiniz.

11. Ay burcunuz Kova'ysa,

11. Ay burcunuz Kova'ysa,

Duygusal olarak tarafsız ve hoşgörülüsünüz. Bazen huysuz olursunuz. İyimser ve sosyalsiniz. Çok arkadaşınız olur. İyi bir yönetici olabilirsiniz. Krizleri yatıştırma yeteneğiniz vardır ve dışa dönüksünüz. Bazen kıskançsınız. Rutin ve sıradan işlerden çabuk sıkılırsınız..

12. Ay burcunuz Balık'sa,

12. Ay burcunuz Balık'sa,

Duygusalsınız. Kuvvetli bir hayal gücünüz vardır. Romantik ve idealistsiniz. Duygusal olarak bağımsızsınız ama özgürlük arayanlarla iyi ilişkiler kurmanız zordur. Başkaları sizi kolay incitebilir. Bazen utangaç ama heyecanlısınız. Kuramcı, sanatçı bir ruha sahipsiniz ve ruhsal yönünüz güçlüdür.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
617
273
143
65
51
45
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
meyus

ay burcu böyle bulunmaz ki saat falan girilmesi lazım

TuzRuhu

Ben mi yanlış hesapladım yoksa bu hesap mı yanlış ay burcum yay ama burda farklı verdi burdakine güvenmeyin internette ki doğum harita hesaplamalarından bakı... Devamını Gör

Merve Ceylan

Benim de ay burcum yay ve doğru çıktı.Beni şaşırtan ailem ve arkadaşımın sonuçları oldu.Muhtemelen saatin tam bilinmesi gerekiyor bu durumda.

Onuncu Köy

Benim doğru çıktı buradaki hesaplamayla. Ücretsiz doğum haritanızı, ay burcunuzdan, yükselenenini vs merak eden varsa buyrun (Siteyle bir ilgim yok yıllardır... Devamını Gör

Cem Kalıp

Ayşem Aksoy'un burç yazılarını ben de çok seviyorum. Paylaşım için teşekkürler dostum. :)