Görüş Bildir
Haberler
Zodyakın En Dağınık Burçları Hangisi?

Zodyakın En Dağınık Burçları Hangisi?

esma çetin
31.03.2022 - 10:15

Düzen ve temizlik denince ilk akla gelen burç tabii ki Başak. Peki en pasaklı burçlar hangisi biliyor musunuz? Zodyakın en dağınık burçlarının hangisini olduğunu merak ediyorsanız sizi aşağı alalım 👇

Kaynak: https://bestlifeonline.com/messiest-z...
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yengeç

6. Yengeç

Yengeçlere dağınık mı desek nostaljik mi desek bilemiyoruz. Gönül bağı kurdukları şeylerden ayrılmaları çok zor olduğu için yengeç burçlarının odalarının anı kutusuna dönüşmesi çok olası. Onlara anılarını hatırlatan eşyaları biriktirdiklerinden bu birikim dağınıklığa sebep olabilir.

Eğlenmeyi ve sevdikleriyle birlikte yemek yemeyi seven yengeçlerin mutfağına baktığınızda birikmiş bulaşıkları görebilirsiniz. Astrolog Inbaal Hongman, 'Yengeç burçları evlerinin şıkır şıkır olmasını severler ancak bu düzen çok uzun sürmez. Bir de bakmışsınız akşama bir davet vermişler ve tezgah bulaşıkla dolmuş' diyor.

5. Koç

5. Koç

Koç burçları da temizlik yapmak için çok meşgul olan burçlardan. Tam anlamıyla bir sosyal kelebek olan koç burçlarının temizliğe ayıracak vakitleri olmuyor. Astrolog Honigman, 'Koç burçları çok aktiftir. her zaman bir işleri vardır. Bunca iş güç arasında koşturan koç burçları evlerini toplamayı unuturlar. Temizlik yapmayı sevmediklerinden değil buna vakit ayıramadıkları için dağınık olurlar' diyor.

Lurie Kimmerle ise 'Sonuç odaklı Koç burçları uğraştıkları işe odaklanırlar ve geri plandaki işleri ihmal ederler. Temizlik de bunlardan biri. Temizlik yapmaktansa dışarı çıkıp plan yapmak Koç burçları için daha caziptir. Yoğun bir iş gününden sonra Koç burçlarından eve gelip temizlik yapmasını beklemeyin' diyor.

4. İkizler

4. İkizler

Aynı Koç burcu gibi, sosyal hayatlarından temizliğe vakit ayıramayan bir burç da İkizler. Honigman, 'Temizlik yapmaları için İkizler'in teşviğe ihtiyaçları var. Çöpleri atmak gibi işleri yaparlar ancak İkizler burcundan dip köşe bir temizlik yapmasını beklemeyin. Oldukça sosyal olan İkizler burcunun hafta sonu planları çoktan hazırdır ve bu planların arasında temizlik yoktur. Arkadaşlarıyla buluşmak, sosyalleşmek, gezip tozmak İkizler için temizlikten önce gelir' diyor.

3. Kova

3. Kova

Hayal güçleri sınırsız olan Kova burçlarının aklında mutlaka bir fikir vardır. Tahmin edersiniz ki bu fikirlerin arasında temizlik yok. Bir kova burcuna bulaşıkları yıkamasını söyleyin ve nasıl gözden kaybolduğunu seyredin. Ya önemli bir işi çıkar ya da o bulaşığı yıkamamak için bir sürü şey anlatmaya başlar. Honigman, 'Kova burçlarının ev işlerinin dışında dert edeceği birçok şey vardır. Kafalarında birçok düşüncenin döndüğü Kova burçları, fikirleriyle meşgul oldukları için temizlemeleri gerek evi görmezler bile' diyor.

2. Balık

2. Balık

Duygusallıkları ve hayalcilikleriyle bilenen Balık burçlarının pratik olmamaları göz önüne alınınca dağınık olmalarına hak vermek lazım. Hayallere dalmaktan temizlik yapmaya vakitleri var mı Balık'lara sormak lazım

Astrolog Honigman, 'Diyelim ki Balık burcu insanlarının evinde perde çıktı, o perde orada kalır. Duvarın boyası sökülürse 'bu da böyle rustik bir görüntü oldu' derler. Böyle böyle yarattıkları dağınıklık da büyür. Eğer hayatınızda bir Balık varsa dağınıklığa hazır olun' diyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yay

1. Yay

Geldik listenin birincisine! Eğer hayatınızda bir Yay varsa bu burcun üstün organizasyon yeteneklerine tanık olmuşsunuzdur. Ateş grubuna mensup olan Koç, Aslan ve Yay burçları her zaman çok aktiftir ancak Yay burçları aynı anda birçok şeyle meşgul olabilir. 

Astrolog Honigman, 'Çamaşır, bulaşık, resim, müzik ve spor gibi birçok şeyi aynı anda yapmaya çalışırsanız tabii ki ortalık karışacaktır. Eğer hayatınızda bir Yay varsa beklenmedik şeylere alışkın olmalısınız' diyor.

Sizin burcunuz hangisi? Bu listedeki burçlardan olup dağınık olmayan var mı? Yorumlarda buluşalım!👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
11
5
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın