Görüş Bildir
Haberler
Kırşehir'deki Çifte Vahşette Yeni Detaylar: Önce Tecavüz Edip Sonra Katletmişler

etiket Kırşehir'deki Çifte Vahşette Yeni Detaylar: Önce Tecavüz Edip Sonra Katletmişler

Kırşehir'de, cesedi elleri arkadan kelepçeli Kızılırmak'ta bulunan üniversite öğrencisi Şeyma Demir'in tutuklanan katil zanlısı güvenlik görevlilerinden Sami Aydoğan, genç kıza tecavüz ettikten sonra öldürdüklerini itiraf etti. Genç kız gibi öldürülüp nehre atılan erkek arkadaşının cesedi ise aranıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kırşehir'de, cesedi elleri arkadan kelepçeli olarak Kızılırmak'ta bulunan üniversite öğrencisi Şeyma Demir'in (18) katil zanlısı olarak tutuklanan, Kırşehir Asri Mezarlığında görev yapan 2 güvenlik görevlisinden Sami Aydoğan suçlarını itiraf ederken, Şefik Ekici ise reddetti.

Sabah'tan Ali Altuntaş'ın haberine göre Aydoğan'ın ifadesine göre, Ağbayır mevkiindeki ormanlık alana giderek alkol almaya başlayan 2 güvenlik görevlisi, Hasan Aydoğan (21) ve evlilik planları yaptığı Şeyma Demir'in (18) bölgeye geldiğini görünce, yanlarına gidip, silahlarını göstererek kendilerini polis olarak tanıttı.

2 genci öldürüp Kızılırmak'a atmışlar...

2 genci öldürüp Kızılırmak'a atmışlar...

İki gence, 'gözaltına alındıklarını' söyleyerek ters kelepçe takıp, kendi otomobillerine alan güvenlik görevlileri, Kızılırmak kıyısına götürdü.

Burada alkol alma devam eden 2 güvenlik görevlisi, iddiaya göre tecavüz ettikleri genç kızı, ensesinden tek kurşunla vurarak öldürüp, Kızılırmak'a attı. Ardından Hasan Aydoğan'ı da karnından vurup öldüren güvenlik görevlileri, Aydoğan'ın cesedini de yine Kızılırmak'a attı.

Genç kızın cesedinin, montunun içinde oluşan hava kabarcıkları sayesinde su yüzüne çıktığı ve kıyıya vurduğu belirtilirken, karnından vurulduğu için vücuduna su dolduğu ve bu yüzden cesedi ırmak dibine çöktüğü tahmin edilen Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları ise sürüyor.

Şeyma Demir toprağa verildi

Şeyma Demir toprağa verildi

Demir'in hastane morgundan alınan cenazesi Akçaağıl köyüne getirildi. Köy camisinde kılınan cenaze namazına CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Şeyma'nın babası Vedat Demir ve çok sayıda yöre halkı katıldı. Şeyma Demir, babası Vedat Demir'in gözyaşlarına boğulduğu cenazede kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Öte yandan, olayda kaybolan Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları ise sürüyor

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Nasıl kıydınız lan çocuklara kanını siktiklerim

Ercan

Şu ikisini saatlerce derilerinde kan olmayan iğne ucu kadar yer kalmana kadar dövsem işkence etsem dahi içim soğumaz. Beni böyle etkileyen olay ailelerini na... Devamını Gör

Biker Lady

Yarın takım elbise giyip mahkemeye çıkıp “Bi kızla bi erkeğin ormanlık alanda ne işleri vardı ahlakımız bozuldu ondan müdahale ettik ama alkollüydük pişmanız... Devamını Gör