Görüş Bildir
Haberler
Kirpiklerinizi Daha Uzun Gösterebilirsiniz

etiket Kirpiklerinizi Daha Uzun Gösterebilirsiniz

pijama
20.06.2014 - 17:58 Son Güncelleme: 20.06.2014 - 19:18

Kirpiklerinizi Daha Uzun Gösterebilirsiniz

Şarkılara, şiirlere konu olmuş o uzun ve gür kirpikler e sahip olmak, harika bir duygu olmalı. Fakat, ne yazık ki hepimiz bu açıdan şanslı olmuyoruz. Bazılarımız takma kirpikleri tercih etse de, takma kirpiklerin çok da kullanışlı olduğunu söylemek zor. Kirpikleri daha yoğun ve daha uzun göstermek için makyaj malzemeleri ve gereçlerinden faydalanmak en mantıklı yöntemdir. Daha yoğun kirpikler istiyorsanız, yazımıza mutlaka göz atın.

Kirpik Kıvırıcı kullanın ;

Kirpiklerinizi olduğundan daha gür ve uzun göstermek istiyorsanız, çoğu kişinin uyguladığı bu makyaj hilesinden faydalanbilirsiniz. Ancak, kirpik kıvırıcıyla kirpiklerinizi kırmamak için, kirpiklerinizi önce kıvırıcı ile kıvırıp, sonra maskara uygulayabilirsiniz. Maskara kullandıktan sonra kullanmak kirpiklerinizi kırabilir, bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var. Kirpiklerinizi makyaj yapmadığınız zamanlarda da kıvırıcı ile şekillendirip daha etkili görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Kirpik tarağı kullanın ;

Maskara sürdükten sonra kirpiklerin yapış yapış görünüm almasını istemiyorsanız, kirpik fırçası kullanabilirsiniz. Kirpik fırçası, rimellediğiniz kirpikleri tek tek ayırarak, kirpiklerinizin daha uzun ve gür gözükmesini sağlar.

Maskarayı yavaş uygulayın ;

Maskaranın kirpiklerinize gerçekten dolgun bir görünüm vermesini istiyorsanız, yavaş hareketlerle uygulamanız gerekir. Aceleyle sürülmüş maskarayla kirpikleriniz boya küpüne döner ve yapış yapış bir görünüm alır. Bu durumda kirpiklerinizin güzel gözükmesinden bahsetmek zordur. Maskara sürme işini geniş zamanlarda yapmanız, uzun ve gür görünen kirpikler için önemlidir.

İki farklı maskara kullanın ;

Makyaj uzmanlarının yaptığı gibi asla tek maskara ile yetinmeyin. Önce kirpikleri daha uzun gösteren maskarayı sonra da dolgunluk ;

Kaynak: http://www.gripijama.com/kirpiklerini...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın