Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda 18. Bölüm Fragmanı... Boncuk Kabuslarına Geri Dönüyor!

Kırmızı Oda 18. Bölüm Fragmanı... Boncuk Kabuslarına Geri Dönüyor!

Sunay Korkmaz
29.12.2020 - 00:28

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Doktor Hanım, Boncuk'un en derinlerine inmek istiyor ve ona doğdu evde ne yaşandığını soruyor. Boncuk ise 'çok kötü ama o' diyerek çocukluğunda yaşadığı travmalara, kabuslarına geri dönüyor. İşte Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı Oda 18. Bölüm Fragmanı

Kırmızı Oda Son Bölüm Özeti

Kırmızı Oda Son Bölüm Özeti

Selvi tek başına dışarı çıkmayı başarınca yıllardır gitmek istediği yere vardığındaki hislerini Doktor Hanım’la paylaşır. Hediye (Sezin Akbaşoğulları) öz annesiyle ilişkisini ilerletince kendi hayatından yeniden vazgeçip alıştığı düzene geri dönmenin eşiğine gelirken; Doktor Piraye onun için endişelenir.

Sadık (Onur Bilge) ve Boncuk’un ablası Rezzan (Münire Apaydın),Boncuk’un (Burcu Biricik) yanından ayrılmazken; Boncuk’un yalnız geçirdiği Hollanda günlerinde karşılaştığı Can’a karşı içinde hala bir ukde kaldığı ortaya çıkar. Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise eşi (Fahri Bülent Seyran) kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Doktor Piraye’nin duyguları ağır basınca Doktor Deniz’le yeniden eski günlerine dönerler.

Aşağıdaki Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın