Görüş Bildir
Haberler
Kırık Kalp Sendromu Testine Göre Senin Neyin Var?

etiket Kırık Kalp Sendromu Testine Göre Senin Neyin Var?

Bu teste göre senin neyin var?

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, çok yakın arkadaşına bile anlatamadığın sırların var mı?

4. Peki geriye dönüp baktığında "Keşke bunu yapmasaydım!" dediğin oluyor mu?

5. Peki eski erkek/kız arkadaşına karşı hala içinde kalan duyguların olduğunu düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Imm... Psikoloji kitaplarını okumayı sever misin?

7. Ve son olarak, bu abimize 5 üzerinden kaç puan veriyorsun?

7. Ve son olarak, bu abimize 5 üzerinden kaç puan veriyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kalbin kırılsa da saf ve temiz kalmayı başaran nadir insanlardansın!

Sen ne kadar iyi yürekli bir insansın! Hayatındaki insanların vurdumduymaz davranışlarına rağmen bu kadar temiz kalabilmeyi başarabilen nadir insanlardan birisin. İnsanlar senin kalbini kırmış olsalar dahi asla ağzını açıp kötü bir söz söyleyemiyorsun. İşte asıl sorun da burada! Etrafında o kadar çok kendini düşünen, bencil insan var ki kalbini kırmaktan bir hal olmuşlar. Onlara tek bir laf etmeden, hiçbir şey olmamış gibi davranman seni içten içe yıpratmaya başlamış. Aslında içinde söylemek için biriktirdiğin çok şey var. Onlara bir kere ağzını açsan emin ol susup kalacaklar. Ama sen her seferinde kendinden önce onları düşündüğün için hiçbir şeyin farkına varmıyorlar. Bundan dolayı senin bu saf, iyi yürekli yanını kullanıyorlar. Zaman zaman içinde biriken öfkeyi, kızgınlığı ve kırgınlığı onlara karşı püskürtmek istiyorsun. Hatta yalnız kaldığında kafanda çoğu zaman kendi kendine konuşmaları planlıyorsun. Fakat onlarla karşı karşıya geldiğinde öyle davranamıyorsun. Bu sefer kendi kendine kızıp duruyorsun. O yüzden artık etrafındaki insanları biraz olsun gözden geçirmeli ve sana iyi gelenlerle devam etmelisin. Çünkü en yakınının bile senin kalbini kırdığını fark etmemesi çok kötü bir durum. Sana zarar vermekten başka bir şey yapmıyorlar. Artık ilk önce kendini düşünmeli ve seni bu kadar üzmelerine izin vermemelisin. Yoksa senin kalbini daha çok kırarlar. Bizden söylemesi.

Bu yalnızlığa bir an önce son vermelisin!

Aslında sen çok sosyal olan bir insansın fakat etrafındaki insanlar seni yalnızlığa sürüklemiş. Artık kimseye bir şey anlatmak için uğraşmıyorsun. Çünkü o kadar kalabalığın içerisinde kendini çok yalnız hissediyorsun. Anlayacağın, hepsini toplasan bir tane etmez. O yüzden kendini bir köşeye kapatmışsın sadece kendinle ilgilenmek istiyorsun. Ailenin bile bazen seni anlamadığını düşünüyorsun. Evet, bir ebeveyn olarak onların haklarını yemek istemiyorsun fakat zaman zaman kendi içinde yaşadığın duygusal çöküntülerde yanında olmalarını istiyorsun. Fakat hiçbir şekilde kendini açamıyorsun. Tüm bunların yanında bu yalnızlıktan sıkılmış durumdasın. Artık hayatında seni anlayan, dinleyen hatta dinlemeyip sadece yanında olacak birisi olsun istiyorsun. Yalnızlığın ne kadar güzel olduğunu düşünsen de insan bazen yanında birini istiyor işte. Sonuçta sen de insansın ve bir yere kadar yalnız kalabilirsin. Ama artık bu karamsarlıktan çıkman gerekiyor. Çünkü sen ne kadar böyle karamsar olursan kendine o kadar kötü insanlar çekersin. O yüzden artık harekete geçmenin zamanı geldi. Kendine yeni aktiviteler yeni ortamlar yaratmalı farklı insanlarla tanışmalısın. İşte o zaman kendinin farkına varacak, tüm bu sıkıntılarından kurtulacaksın.

İnsanların ne söylediğini artık umursamamalısın!

Amann artık boş ver etrafındaki insanları! Kendini ne kadar yiyip bitirsen de insanların inan umrunda olmuyor. Ama sen o kadar takıntılı bir insansın ki kim ne der diye düşünmekten hayatı istediğin gibi yaşayamıyorsun. Bunu dışarı hiçbir şekilde yansıtmasan da kendi içinde sürekli bunları düşünüyorsun. 'Acaba şu an bunu söyledim ama o ne düşünür?' diye kafayı yiyorsun. Bu huyunu sen de sevmiyorsun ve üstesinden gelmeye çalışıyorsun. Fakat bunu düzeltirken her şey senin için daha karmaşık hale geliyor. Çünkü sen oldun olası böyle bir insandın ve böyle olmaya da devam ediyorsun. Sırf bu yüzden çoğu zaman mutsuz olduğunun farkında oluyorsun. Mutlu olmanın en büyük sırrı içinden geldiğince yaşamaktır. Sen bunu yapıyorsun ama aynı zamanda kendini kısıtlıyorsun. İşte bu durum senin anı yaşamana engel oluyor. Sonuçta hayata bir kere geliyorsun. Sürekli insanların ne düşündüğünü önemseyerek yaşamak, mutsuzluktan huzursuzluktan başka bir şey getiremeyecektir. Sana tavsiyemiz nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa. Bırak insanlar ne derse ne düşünürse düşünsün. Kimse senden değerli değil. :)

Kendinle barışık olmalısın!

İlk olarak, sen aslında her şeyden çok bunalmışsın. Kendini ne kadar iyileştirmeye çalışsan da, iyi yönlerine odaklansan da aslında içinde hala bir şeylerin iyileşmediğini fark ediyorsun. Psikolojik olarak bunalımdasın ve artık bu durumdan çok çıkmak istiyorsun. Fakat iyi yönlerine yönelip, seni sen yapan sevmediğin o özelliklerini yok sayıyorsun. Oysaki sevmediğin özelliklerini de kabullenip, kendini sevdiğin zaman her şey yoluna girecektir. Etrafımızdaki çoğu insan sadece mutlu olmanın yollarını ararken yolun sonunda büyük bir çıkmazın içine giriyor. Buna sen de dahilsin. Çünkü hepimiz mutlu olmak istiyor, bizi kötü etkileyen özelliklerimizden kaçmayı tercih ediyoruz. Oysaki sen her halinle iyisin, mükemmelsin. Düşüncelerimizin ötesindeki benliğimize sahip çıkmalıyız. Olduğumuz insanı kabullenip kendimiz ile daha barışık bir insan olursak asıl mutluluğu o zaman yakalarız. Sen hatalarınla da aynı insansın doğrularınla da. Bunu sakın unutma! O yüzden son zamanlarda kendine karşı olan suçlamaları bir yana bırakıp, var olan seni sevmelisin. Neticesinde sen de insansın ve elbet yolunu şaşıracağın zamanlar olacaktır. O yüzden şimdi bu yakınmaktan vazgeçip, depresyona bir son vermelisin. Çünkü sen de herkes gibi mükemmelsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
590
199
93
51
48
34
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın