Görüş Bildir
Haberler
Kimisi Şiddet Yüzünden, Kimisi Uyuşturucu... Rol Aldıkları Diziden Çeşitli Sebepler Yüzünden Kovulan 15 Ünlü

Kimisi Şiddet Yüzünden, Kimisi Uyuşturucu... Rol Aldıkları Diziden Çeşitli Sebepler Yüzünden Kovulan 15 Ünlü

Sultan Kızı
07.11.2018 - 12:54 Son Güncelleme: 22.09.2021 - 11:55

Dizi setleri öyle sandığımız gibi güle-oynaya geçmiyor kimi zaman. Elbette ki bazı tatsız olaylar çıkabiliyor!

Biz de bu tatsız olaylardan nasibini alarak işine son verilen 15 ünlü ismi derledik...

Buyurun bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hande Subaşı

1. Hande Subaşı

Bir dönem izlenme rekorları kıran Elveda Rumeli dizisine 'Vahide' rolüyle dahil olan Hande Subaşı, sadece bir bölüm oynayabildi. Annnesinin, Hande Subaşı'nın yanından hiç ayrılmaması hatta zaman zaman sahnelerine müdahale etmesi yüzünden dizinin kadrosundan çıkartılmıştı.

2. Gonca Vuslateri

2. Gonca Vuslateri

Gönül İşleri dizisi çekimleri sırasında Can Yaman ile öpüşürken yakalandıkları gerekçesiyle kovulduğu iddia edilmişti. Gonca Vuslateri, bu iddiaları yalanlayarak 'Can ile aramızda öyle bir şey olamaz. Sözleşmem bittiği için ayrıldım diziden' demişti...

3. Ezgi Asaroğlu ve Ushan Çakır

3. Ezgi Asaroğlu ve Ushan Çakır

Leyla ile Mecnun dizisi çekimleri sırasında, Ezgi Asaroğlu, Ushan Çakır tarafından şiddet görmüştü; hatırlayanlar bilir...

Yapım şirketi de 'Son dönemde sayısı artan ve Leyla ile Mecnun adlı dizide de sıkça lanetlediğimiz kadına yönelik şiddet olaylarının bir benzeri, maalesef iki oyuncumuz arasında yaşanmıştır.' diyerek olayı doğrulamış ve her iki oyuncuyla da yollarını ayırmıştı.

4. Su Kutlu

4. Su Kutlu

Güzel Köylü dizisinin çekimleri için gittikleri Muğla'da, bir barda çıkardığı olaylar yüzünden diziden kovulduğu ileri sürülmüştü Su Kutlu'nun. Dizinin yönetmeni yaptığı açıklamada olayı doğrulayarak, Su Kutlu'nun davranışları yüzünden hem gittiği mekana hem de dizinin markasına zarar verdiği gerekçesiyle kadrodan çıkarıldığını açıklamıştı.

5. Ceren Hindistan

5. Ceren Hindistan

Sakarya-Fırat dizisinin başrol oyunusu olan Ceren Hindistan çekim takvimini aksatınca yapımcıyla arası açılmış ve kadrodan çıkartılmıştı. 

Ceren Hindistan ise yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanlayarak 'çalışma arkadaşlarının yokluğunda tutanak tanzim etmeye giden olumsuz hal ve tavırları nedeniyle kendi isteğiyle ayrıldığını' söylemişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Caner Kurtaran

6. Caner Kurtaran

Yaprak Dökümü dizisinin Şevket'i Caner Kurtaran, defalarca kez uyuşturucu yüzünden gözaltına alınmış ve en sonunda ''çekim saatlerini aksatması, sorumsuz, disiplinsiz davranışları'' gerekçe gösterilerek diziden çıkartılmıştı.

7. Dağhan Külegeç

7. Dağhan Külegeç

İddialara göre Kavak Yelleri dizisinde Dağhan Külegeç ile yönetmen Jale İncekol arasında yaşanan tartışma sırasında, oyuncunun yönetmene sandalye fırlatmasıyla ipler gerilmişti. Sonucundaysa diziden ayrıldı...

8. Didem Erol

8. Didem Erol

Goncakaranfil dizisinin daha ilk bölümünden kovulmuştu Didem Erol. 'Ben bir Hollywood starıyım' diyerek, kaprisleriyle ekibi çileden çıkardığı, sete geç geldiği, kendine ayrı kulis istediği ve her fırsatta 'Ben dünyaca ünlü aktörlerle çalıştım. Bana böyle davranamazsınız' dediği söylenmişti...

9. Nurana Bagieva

9. Nurana Bagieva

Göç Zamanı dizisinde oynayan Azeri oyuncu, iki erkekle birlikte kamera karşısına geçeceği sevişme sahnesinde rol almak istemediği için kadrodan çıkarılmıştı.

10. Selen Seyven

10. Selen Seyven

Kocamın Ailesi dizisinin başrol oyuncusu Selen Seyven, sosyal medya hesabında bir gözü morarmış fotoğrafını paylaşmış ve 'İş ahlakı böyle bir şey. Gözün çıkıp eline düşse de sahneleri çekersin. Seni senden başkası bu nankör meslekte düşünmez' diyerek şikâyette bulunmuştu. Ve bu şikâyetlerin sürekli artmasıyla, kadrodan çıkarılmıştı iddialara göre.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Selin Demiratar

11. Selin Demiratar

Selin Demiratar'ın Adanalı dizisi çekimleri sırasındaki tuhaf istekleri yüzünden kadrodan çıkarıldığını belki duymuşsunuzdur.

İddialar ise şöyle: 'Demiratar, sette sürekli kapris yapmaya başladı. Sabah akşam suşi ve kebap isteyen, 03.00'te özellikle bir pizza zincirinden pizza talep eden, çekim yerlerini beğenmeyen, istenen performansı da gösteremeyen Selin Demiratar, yapım ekibinin sinirlerini fazla zorlayınca konu yapımcı çift Ali ve İnci Gündoğdu'ya iletildi.'

12. Deniz Çakır

12. Deniz Çakır

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Deniz Çakır da diziden ayrılmıştı. Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın, oyuncunun ‘alkol aldığına dair görüntülerin medyaya yansımasından’ rahatsız olduğu için böyle bir karar aldığı söylenmişti.

13. Füsun Demirel

13. Füsun Demirel

'Ben bir gerillayı ya da gerilla annesini oynamayı çok istiyorum' gibi açıklamalar yaptığı için Aile İşi dizisinin kadrosundan çıkarılmıştı Füsun Demirel.

14. Ebubekir Öztürk

14. Ebubekir Öztürk

İzmir Marşı'na küfür ettiği görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere yol açınca, Payitaht Abdülhamit dizisinden kovulmuştu Ebubekir Öztürk.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
576
166
106
82
34
27
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
favilla favilla

Son ikiyi ülkeden de kovsunlar 😡

Veli Durak

#9 haklı kendince, rol icabı dahi olsa kabul etmez..