Görüş Bildir
Haberler
TV
Kimi Kariyerinde Yükseldi Kimi Unutuldu! Kızlar Yurdu Dizi Oyuncularının Şimdiki Halleri

Kimi Kariyerinde Yükseldi Kimi Unutuldu! Kızlar Yurdu Dizi Oyuncularının Şimdiki Halleri

2006 yılının kısa yayın hayatlı ama aşırı tatlı dizisi Kızlar Yurdu'nu hepiniz biraz olsun anımsamışsınızdır. Dizide şimdiki popüler oyuncuların yer aldığı kadar, maalesef bize adını unutturan oyuncular da vardı. Kızlar Yurdu dizisinin oyuncularının şimdiki hallerini sizler için derledik! Buyurun içeriğimize!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ezgi Asaroğlu

1. Ezgi Asaroğlu

Ezgi Asaroğlu'nu tabii ki Leyla ile Mecnun dizisinin Leyla'sı olarak tanıyoruz. 2006 yılında ilk dizilerinden biri Kızlar Yurdu'nda da yer almıştı. Sarışınlıktan kumrallığa dönen oyuncu kararını sonuna kadar destekliyoruz.

2. Eylem Yıldız

2. Eylem Yıldız

Eylem Yıldız ise Asmalı Konak dizisinden hatırlıyoruz. Asmalı Konak'tan sonra birçok başarılı işe imza atarken Kızlar Yurdu'nda da yer almayı ihmal etmemişti. Ne güzelliğinden ne de genç görünümünden bir şey kaybetmemiş.

3. Boncuk Yılmaz

3. Boncuk Yılmaz

Boncuk Yılmaz Çukur dizisi ile adını daha da duyurmuş başarılı oyunculardan biri. Bunun yanında Haneler ve Sıla gibi dönemin popüler işlerinde de yer alıyordu. Şimdiki haline baktığımızda iyi ki değişmiş dediğimiz ünlülerden.

4. Hayfa Safi

4. Hayfa Safi

Hayfa Safi, Hayat Bilgisi dizisinde Beton Ayşe rolündeyken, Emret Komutanım gibi işlerde de yer aldı. Kızlar Yurdu dizisinin ardından televizyon kariyerine de son verdi.

5. Füsun Demirel

5. Füsun Demirel

Her dizi ve filmde anne karakterini çok iyi bir biçimde yansıtan Füsun Demirel ise uzun yıllardır sektörde olan ve hala birçok güncel işte yer alan oyunculardan biri. 63 yıllık hayatına bir sürü dizi ve film sığdıran Füsun Demirel Kızlar Yurdu dizisinde de yer almıştı. Yıllar sonra bile aynı kalmayı başaran isimlerden...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ceren Benderlioğlu

6. Ceren Benderlioğlu

Ceren Benderlioğlu da birçok popüler işte yer alan oyunculardan. En son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kendini gösteren oyuncunun gülüşü aynı kalsa da değişimi büyük oranda fark ediliyor.

7. Damla Cercisoğlu

7. Damla Cercisoğlu

Damla Cercisoğlu ise akıllarımıza hemen Türk Malı dizisi ile geliyor. Fotoğraflarına baktığımızda Kızlar Yurdu dizisindeki halinden şu an kat kat daha genç gözüktüğünü söyleyebiliriz.

8. Nergis Öztürk

8. Nergis Öztürk

Yine kendini her dönem gösteren bir oyuncu ile karşı karşıyayız. Doktorlar, Avlu, Yargı, Pera Palas'ta Gece Yarısı ve Bergen gibi birçok önemli projede yer alan Nergis Öztürk 2006 yılında Kızlar Yurdu dizisinde de vardı. Yıllar Nergis Öztürk'e dokunmamış gibi...

9. Arzu Oş

9. Arzu Oş

Ekmek Teknesi dediğimizde hemen aklımızda canlanan yüzlerden biri de Arzu Oş. Kızlar Yurdu dizisinde de kendisini fark ettiren karakterlerden. Hem tatlılığında hem de enerjisinde gördüğünüz gibi hiçbir değişiklik yok.

10. Melike Güner

10. Melike Güner

Birçok rolün hakkını verse de biz onu Doktorlar Zenan olarak tanıyoruz. 2006 yılında ise kendisini Kızlar Yurdu'nda izledik. Zenan'ın yaşlandığını görmek kimleri yaşlı hissettirdi? ☝️

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Engin Altan Düzyatan

11. Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan'dan yıllar hiçbir şey götürmediği gibi üstelik bonkör de davranmış. Her projede kendini gösteren ve günümüzde de en çok aranan yüzlerden biri olan Engin Altan Düzyatan Kızlar Yurdu dizisinin erkek başrolüydü.

Siz bu diziyi hatırlıyor musunuz? Yorumlarda konuşalım!👇

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
5
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın