Görüş Bildir
Haberler
Oyunculuk ve Şarkıcılıkla Yetinmeyip Yapımcılık Sektörüne de El Atan Ünlü İsimler

Oyunculuk ve Şarkıcılıkla Yetinmeyip Yapımcılık Sektörüne de El Atan Ünlü İsimler

Milyonlarla oynayan ünlüler sadece isimlerini duyurdukları sanat dallarıyla ilgilenmiyorlar. Sanat dünyası kaygan zemin sözünü kendilerine hayat mottosu edinen sanatçılar başka sektörlerde de kendilerini gösteriyorlar. Gayrimenkul, oto galeri, mücevherat veya yapım şirketi... Oyunculuk ve şarkıcılıkla yetinmeyip yapım şirketi kuran ünlüleri sizin için derledik!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Caner Özyurtlu

1. Caner Özyurtlu

Caner Özyurtlu Okul, Sınav, Biz Böyleyiz, Hayat Bilgisi, Kızlar Yurdu, Elveda Rumeli ve Ulan İstanbul gibi dizilerde küçük büyük rollerde yer aldı. Birçok projede bulunsa da oyunculuk alanında pek fazla adını duyamadık. Şimdilerde kendisinin bir yapım şirketi var. AC Film adlı yapım şirketini 2009 yılında abisi ile birlikte kurdu.

2. Tolgahan Sayışman

2. Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman'ın ise Han Medya Yapım adlı bir şirketi var. Ağırlıklı olarak yapımcılık yapmak istediğini birçok röportajında belirten Tolgahan Sayışman Japonya'nın Ödüllü bir mini filmin çekimlerine geçtiğimiz yıl başlamıştı bile.

3. Özcan Deniz

3. Özcan Deniz

Şarkıcılık, oyunculuk gibi alanlarda kendisini yakından tanıdığımız Özcan Deniz de yapım şirketi sahibi ünlüler arasında DNZ Film adlı şirket bir başka ünlü yapım şirketi olan Avşar Film ile ortak yapımlar çıkartıyor.

4. Mahsun Kırmızıgül

4. Mahsun Kırmızıgül

Oyunculuğu ile birçok kez sinema da izlediğimiz ve sesi ile bir zamanların en çok dinlenen şarkıcılarından olan Mahsun Kırmızıgül'de popüler bir yapım şirketine sahip. Ünlü yapım şirketleri arasında yer alan Boyut Film Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat ortaklığı ile kuruldu.

5. Yılmaz Erdoğan

5. Yılmaz Erdoğan
www.turktime.com

Hepimizi tarafından bilinen BKM ise Yılmaz Erdoğan ve Necati Akpınar tarafından 1994 yılında kurulan bir yapım şirketi. BKM daha çok oyun ve gösteri sahnesi olarak biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mustafa Sandal

6. Mustafa Sandal

Mustafa Sandal'da müzik dünyasının iddialı isimlerinden biri. 90'lar yılına damga vurup, kazandığı parayı bir şirket kurarak değerlendiren Mustafa Sandal 'Yada Prodüksiyon' adlı şirketini 1997 yılında kurdu.

7. Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar

7. Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar

2007 senesinde Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar Çamaşırhane Film adından bir yapım şirketi kurdular. Celal ile Ceren, Recep İvedik 4-5-6 serisi, Kayhan ve Osman Pazarlama bu yapım şirketinden çıktı.

8. Sertab Erener

8. Sertab Erener

18 yıl boyunca büyük bir aşk yaşadığı isim Demir Demirkan ile kurdukları Yaz Prodüksiyon şirketi sahibi Sertab Erener bu büyük aşkın son bulmasından sonra şirketin yönetimine geçti.

9. Tarkan

9. Tarkan

Asla eskimeyecek bir isim varsa o da Tarkan'dır. 90'ların en iyi şarkılarına sahip Tarkan 1997 yılında Hitt Müzik adlı bir şirket kurmuştu. Müzikle alakalı her organizasyonda yer alan Hitt Müzik adını sık duyduğumuz şirketlerden biri.

10. Okan Bayülgen

10. Okan Bayülgen

Kendisini programları ile daha çok tanıdığımız Okan Bayülgen'in ise 3n Medya Grubu isimli bir yapım şirketi var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sezen Aksu

11. Sezen Aksu

İçimizde acının tarifini en çok onun şarkılarıyla dindirdiğimiz, minik serçemiz Sezen Aksu'da prodüksiyon şirketi sahibi. SN Müzik isimli şirketi 2002 yılında kuruldu.

12. Burak Özçivit

12. Burak Özçivit

Burak Özçivit'in sahibi olduğu BRK'S Prodüksiyon birçok filmin yapımını üstlendi. Kardeşim Benim filmi de bu yapım şirketinden çıkma.

13. Cem Yılmaz ve Can Yılmaz

13. Cem Yılmaz ve Can Yılmaz

Komedi denilince aklımıza ilk gelen isimlerden biri Cem Yılmaz hiç eskimeyen isimlerden. Cem Yılmaz kardeşi Can Yılmaz ile birlikte 2007 senesinde CMYLMZ Fikir Sanat isimli bir yapım şirketi kurmuştu. Yapım şirketi ilk kez A.R.O.G filmi ile duyurmuştu.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın