Atv'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan bir soru eczacıların tepkisini çekti.
"Raftan aldığı kutuyu üzerine okunaksız bir el yazıyla 'Sabah akşam tok karnına' yazıp karşısındakine uzatan kişi muhtemelen kimdir?" şeklindeki soru tepki çekti.

İşte o soru:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
Gereksiz abartılmış üzgünüm ama herhangi bir aşağılama durumu falan da yok gayet de sürekli gerçekleşen bir durumu sergilemiş soru.
Çok doğru, hatta cevap yanlış, eczacı çırağı olacaktı, zira ben doğru dürüst eczanesinde çalışan eczacı görmedim, 2 çırak tutuyor, arada uğrayıp gidiyor, son... Devamını Gör
Eczacı olsaydın ya.
Halk Sağlığı!!! o kadar umursamazlar ki kutuların üstünü karalayıp geçiyorlar, bakkalsın işte, sanki ilaç üretiyor arkada atölyesinde. Hayrına kimse eczacı o... Devamını Gör