Görüş Bildir
Haberler
Kilolu Kadınlar İçin Kıyafet Tüyoları

Kilolu Kadınlar İçin Kıyafet Tüyoları

Kadınon.com
02.11.2014 - 16:25 Son Güncelleme: 02.11.2014 - 18:03

Kilolu Kadınlar İçin Kıyafet Tüyoları

Kilolu kadınlar nasıl giyinmeli sorusuna herkesin ilk vereceği cevap siyah giymeli, ince gösterir olacaktır. Bu tabuları yıkmanın vakti geldi de geçiyor bile. Siyah ince gösterir ama sadece siyah ince göstermez. Hem siyah ince gösteriyor diye bütün dolabınızı siyahla donatmanıza gerek yok. Siyahın yerine koyu kahverengi, koyu lacivert gibi renkleri de tercih edebilirsiniz. Üstelik bunları daha açık renklerle kombinleyebilirsiniz.

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyafetler sizi daha kilolu gösterir. Bunun yerine uzun düz bir etek veya tunik giyebilirsiniz.

Gelelim çizgili kıyafet kısmına. Herkesin bildiği gibi enine çizgiler sizi daha şişman gösterir dikey çizgiler daha uzun ve ince gösterir noktasına. Bunun doğruluk payı var ancak büyük enine çizgiler yerine ince çizgili kıyafetleri tercih ederseniz bunun öyle olmadığını göreceksiniz. Bir diğer konu da desenli kıyafetler. Fosforlu, dikkat çekici renkler, karmaşık ve göz yoran desenlerin yerine daha sade ve çok göze çarpmayan renkleri tercih ederseniz çok şık olabilirsiniz.

Bunların dışında neler yapabileceğinize bir bakalım. Koyu renk giyinmekten sıkıldıysanız aynı rengin farklı tonlarını kullanarak da bir bütünlük sağlayabilirsiniz. Eğer kilolarınız daha çok üst bölgenizdeyse düz renkleri tercih etmenizi öneriyoruz. Desenli şeyler giymek istiyorsanız bunu alt parçalarda kullanabilirsiniz. Kilonuz tam tersine alt bölgenizdeyse koyu renk etek ve pantolon tercih etmenizde fayda var. Üstünüzü daha renkli ve baskılı bluz, gömlek veya mevsime göre kazaklarla tamamlayabilirsiniz. Pantolon seçiminde geniş paçalı olanlar tam size göre. Üzerinize giyeceğiniz hafif bol olan kıyafetlerle çok şık görünebilirsiniz.

Eğer basenli bir vücut tipiniz varsa belden oturan kıyafetler sizin stiliniz. Belden aşağı kiloş ya da çan gelen eteklerle de harika görünebilirsiniz. Tek yapmanız gereken kalçanıza oturan elbiselerden uzak durmak.

Son olarak aksesuarlarla kıyafetlerinize hareketlilik katın. Unutmayın isteyen her kadın güzel, şık ve bakımlı görünebilir.

Yazar: Zehra Yurtsever

Kaynak: http://www.kadinon.com/guzellik/kilol...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
20
14
11
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın