Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'nun Adaylığına AK Parti'den İlk Yorum: 'Saadet Partisi İçin Tarihi Utanç'

Kılıçdaroğlu'nun Adaylığına AK Parti'den İlk Yorum: 'Saadet Partisi İçin Tarihi Utanç'

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu açıklanması ardından AK Parti cephesinden ilk açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, en iyi hakem millettir' dedi. Adayın Saadet Partisi Genel Merkezi'nde açıklanmasına tepki gösteren Turan, 'CHP adayının Milli Görüş’ün güya temsilcisi SP'de açıklanması SP için tarihi utançtır.' ifadelerini kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bu durum ömür boyu yüzlerine çarpılacak'

'Bu durum ömür boyu yüzlerine çarpılacak'

6'lı Masa'nın Saadet Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiği toplantının ardından Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıklaması sonrası AK Parti'den ilk açıklama Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi. 

Turan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili 'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, en iyi hakem millettir' dedi.

'SP için tarihi utançtır'

Turan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: 

“Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş’ün güya temsilcisi SP'de açıklanması SP için tarihi utançtır. Sonuç ne olursa olsun, bu durum ömür boyu yüzlerine çarpılacak!”

İlginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
40
31
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Halkı kutuplaştıran,insanları birbirine düşmanlaştıran biziz demiş açıkça.Utanç olan nedir farklı dünya görüşündeki insanların diyalog kurabilmesi,medeni bir... Devamını Gör

demet s.

Erbakan (Milli Görüş Kurucusu): "Erdoğan siyonizmin kasiyeri oldu. O benim öğrencimdi ama dediklerimi yapmadı. Şimdi amacımız onu devirmek." Kasım 2010.

Doğan Serbest

Bula bula bunu mu buldunuz gerçekten ajsldnasdmas

Siz istiyorsunuz ki farklı görüşleri olan insanlar birbirlerine mutlak suretle düşman olmalılar. Asla bir araya gelmemeliler, aynı sofrayı paylaşmamalılar. K... Devamını Gör