Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan 'Sinan Ateş' Açıklaması: 'Ailesi Adalete Kavuşacak'

Kılıçdaroğlu'ndan 'Sinan Ateş' Açıklaması: 'Ailesi Adalete Kavuşacak'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 'Rahmetli ülkücü gence FETÖ'cü damgası yapıştırıyorlar. Ateş’in ailesi adalete kavuşacak. Herkes aklını başına toplasın!' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Çok açık söyleyeyim, bu en hafif tabirle adiliktir'

'Çok açık söyleyeyim, bu en hafif tabirle adiliktir'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş hakkında açıklama yaptı. 

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

'Milliyetçi Atatürkçü bir akademisyen, Ankara'nın göbeğinde katledildi. Bu işin müsebbipleri susuyor. Hapisten çıkardıkları çetelere 'mesajı siz verin' diyorlar. Rahmetli ülkücü gence FETÖ'cü damgası yapıştırıyorlar. Çok açık söyleyeyim, bu en hafif tabirle adiliktir. Burası Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi. Ben şimdi buradan o çetelere sesleniyorum. Siz haddinizi çok aştınız. Biz Kuvayi Milliyeci gelenekten gelen 100 yıllık hareketiz. Size mi yedireceğiz bu Cumhuriyeti. Aklınızı başınıza toplayın, bu memleket sahipsiz değil.'

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş hayatını kaybetmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jersey28

Zebanilerin selam I var Bohcali yi da bekliyor lar

Jersey28

Kk birak oldursun birbirini Zevkle izliyoruz

Jersey28

Mhp catirdiyor