Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan 'Evet' Çadırına İade-i Ziyaret

etiket Kılıçdaroğlu'ndan 'Evet' Çadırına İade-i Ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gazintep' te Gaziantep Üniversitesi yakınındaki 'Evet' çadırını ziyaret etti. Çadırdakilerle sohbet eden Kılıçdaroğlu neden 'Hayır' denmesi gerektiğini anlattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'daki terör örgütü operasyonunda yaklaşık 20 gün önce şehit olan Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan'ın Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki babaevini ziyaret etti. 

Kılıçdaroğlu bu ziyaretin ardından Gaziantep Üniversitesi'nin yakınlarına kurulan 'Evet' çadırını ziyaret etti.

"Ben gencim, ben de milletvekili olmak istiyorum"

"Ben gencim, ben de milletvekili olmak istiyorum"

Çadırdakilerle tokalaşan Kılıçdaroğlu'na bir kişi 'Ben gencim, ben de milletvekili olmak istiyorum. Bu sebeple siz de 'Evet' deyin' dedi. Kılıçdaroğlu ise, bu kişiye referandumda neden 'Hayır' oyu kullanacaklarını anlattı. İkili arasındaki kısa sohbetin ardından Kılıçdaroğlu, aynı bölgede bulunan bir kafeyi ziyaret etti.

İşte o anlar 👇

Geçtiğimiz hafta da Cumhurbaşkanı Erdoğan Sarıyer'deki 'Hayır' standını ziyaret etmişti 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Başbakanı da tavlada yenerdim"

"Başbakanı da tavlada yenerdim"

CHP lideri, kafede Gaziantep Üniversite Gıda Mühendisliği öğrencisi Ayşegül Dardan'ın masasına konuk oldu. Kısa sohbetin ardından Dardan ile tavla oynayan Kılıçdaroğlu, tek el oynanan oyunu kazandı.

Üniversiteli gençlere başarılar dileyen Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin 'Rakibiniz Başbakan olsa nasıl olurdu?' sorusu üzerine, 'Bir şey değişmez yine aynı oynardım ve yine kazanırdım.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
289
85
60
36
13
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

18 yaşında milletvekili mi olur amk liselisi

gökhan gök

Küstahlık işte başka bir şey değil bir insan 25 yaşına kadar çocuktur.

Alican Türkkollu

Vekil olmak isteyen gence okumasını, kendini geliştirmesini ve vakti gelince vekil olmak için TBMM'nin hala orda durması için ''HAYIR'' vermesini önermiştir ... Devamını Gör

Şerife Kaplan

Nerde o kafa :)

Nadia Wagner

Görmek istediğimiz davranışlar. Ayrıca 18 yaşında kız- erkek peşinde koşan, sosyal medyadan çıkmayan, siyaseti televizyondan gördüğü gibi sanan insanların Me... Devamını Gör

duzeneyabanci

Mecliste, et fiyatlarını protesto etmek isteyen 50 yaşındaki milletvekilinin elinde dana butuyla basın açıklaması yapmasından daha tuhaf görüntüler çıkarmazl... Devamını Gör