Görüş Bildir
Haberler
'Kesin Bilgi: Başbakan Davutoğlu'

'Kesin Bilgi: Başbakan Davutoğlu'

Onedio Medya
14.08.2014 - 11:49 Son Güncelleme: 14.08.2014 - 18:56

Vatan yazarı Hüseyin Yayman, Erdoğan'ın yerine başbakan olacak ismin Ahmet Davutoğlu olduğunu yazdı. Yayman, Davutoğlu'nun Erdoğan'ın gönlünden geçen isim olduğu vurgusunu yaptı. İşte Yayman'ın yazısındaki o bölümler:

'AK Partide Genel Başkan ve Başbakanın kim olacağı netleşti. Tayyip Erdoğan ve parti sözcülerinin dile getirdiği prensipler irdelendiğinde o ismin Ahmet Davutoğlu olduğu anlaşılıyor. Bunun da ötesinde Erdoğan’ın gönlündeki isim Ahmet Davutoğlu.

MKYK toplantısında Erdoğan, ‘Başbakan ve genel başkan kim olmalı’ sorusunu sordu. Abdullah Gül, Binali Yıldırım, Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu isimlerinin öne çıktığı listede Ahmet Davutoğlu birinci çıkıyor. Milletvekilleriyle yapılan toplantılar yanında ayrıca genişletilmiş il başkanları toplantısı devam ediyor. Bu toplantıya il başkanlarının yanı sıra, belediye ve büyükşehir başkanları katılıyor. Burada da Ahmet Davutoğlu adının öne çıktığı iddia ediliyor.

Erdoğan onu işaret ediyor

Bugün partinin 13’üncü kuruluş resepsiyonu yapılacak. Cuma günü ise Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları toplantısı var. Erdoğan bu toplantılarda temayül yoklaması yaparak teşkilatları karara ortak yapmak suretiyle ilerleyen zamanlarda çıkacak problemleri önlemeye çalışıyor.

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/tu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0